Jorge Ruiz Carrascal

Jorge Ruiz Carrascal

Adjungeret professor

Flest downloads

  1. 579 downloads
    Udgivet

    A rapid and accurate extraction procedure for analysing free amino acids in meat samples by GC-MS

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  2. 365 downloads
    Udgivet

    Modification of gelatin functionality for culinary applications by using transglutaminase

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. 239 downloads
    Udgivet

    Cheese powder can boost sensory properties of emulsion sausages

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  4. 218 downloads
    Udgivet

    Development of Volatile Compounds during Hydrolysis of Porcine Hemoglobin with Papain

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. 204 downloads
    Udgivet

ID: 51320196