Jørgen Leisner

Jørgen Leisner

Lektor


  1. 2023
  2. Udgivet

    Bacterial species diversity of traditionally ripened sheep legs from the Faroe Islands (skerpikjøt)

    Charmpi, C., Thamsborg, K. K. M., Mikalsen, S. O., Magnussen, E., Sosa Fajardo, A., Van der Veken, D., Leisner, Jørgen & Leroy, F., 2023, I: International Journal of Food Microbiology. 386, 110023.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Cadaverine as a Potential Spoilage Indicator in Skin-Packed Beef and Modified-Atmosphere-Packed Beef

    Thamsborg, K. K. M., Lund, B. W., Byrne, D. V., Leisner, Jørgen & Alexi, N., 2023, I: Foods. 12, 24, 11 s., 4489.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet
  5. Udgivet

    Effects of grade, smiley, and text on Danish and Finnish consumers’ perceptions of food safety inspection reports

    Vainio, A., Ollila, S., Sørensen, T. A., Kaskela, J., Finell, E., Leisner, Jørgen & Lundén, J., 2023, I: Food Control. 144, 109382.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 4225300