Jørgen Dejgård Jensen
Professor
ORCID: 0000-0002-0141-7225
1 - 1 ud af 1Pr. side: 10
- 2014
- Udgivet
Omkostninger ved omstilling fra konventionel til økologisk drift i offentlige storkøkkener: eksemplificeret ved daginstitutioner med eget køkken
Jensen, Jørgen Dejgård, 2014, 14 s.. jun. 30, 2014. (IFRO Udredning; Nr. 2014/12).Publikation: Udredning/notat › Faglig redegørelse
ID: 919330
Flest downloads
-
6203
downloads
Economic costs and benefits of promoting healthy takeaway meals at workplace canteens
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
3589
downloads
The new Nordic diet - consumer expenditures and economic incentives estimated from a controlled intervention
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet