Christian Bueger

Christian Bueger

Professor

Christian Bueger er professor i internationale relationer med et forskningsfokus på global regeringsførelse og international organisation, havene og søfartssikkerhed, internationale relationersteori (især praksissteori og international politisk sociologi) samt ekspertisociologi.

I sit nuværende arbejde studerer Christian Bueger politiske reaktioner på maritim usikkerhed og den viden, ressourcer og teknologier, der kræves for at styre havene. Han er æresprofessor ved Universitetet i Seychellerne, forsker ved University of Stellenbosch og æresstipendiat ved Cardiff University. Han er også en af ​​direktørerne for SafeSeas-netværket for søfartsundersøgelser.

Christian Bueger har en ph.d. fra European University Institute. Før han kom til København var han professor ved Cardiff Universitet og besøgende ved National University of Singapore, University of Stellenbosch og Leverhulme Fellow ved Greenwich Maritime Institute.

Han er i øjeblikket involveret i to større forskningsprojekter. Projektet 'Transnational Organised Crime at Sea' (TOCAS), finansieret af Research Council UK, ledes af University of Bristol og studerer blå forbrydelser i Indo-Stillehavet (2019-2021). Han er den vigtigste efterforsker af projektet 'Analyse af maritim usikkerhed i Ghana' (AMARIS), finansieret af det danske udenrigsministerium (2020-2023)

Yderligere information om aktiviteter og igangværende forskningsprojekter er tilgængelig på Christian Buegers personlige hjemmeside.

Træffetid: tirsdage 13-14

ID: 198862785