Carmen Masiá
Ph.d.-studerende
Ingredient and Dairy Technology
Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0002-9328-7295
1 - 1 ud af 1Pr. side: 10
- 2021
- Udgivet
Effect of Lactobacillus rhamnosus on Physicochemical Properties of Fermented Plant-Based Raw Materials
Masiá, Carmen, Geppel, A., Jensen, Poul Erik & Buldo, P., 2021, I: Foods. 10, 3, 26 s., 573.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 240291885
Flest downloads
-
173
downloads
Design of a Functional Pea Protein Matrix for Fermented Plant-Based Cheese
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
99
downloads
Effect of Lactobacillus rhamnosus on Physicochemical Properties of Fermented Plant-Based Raw Materials
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
41
downloads
Plant lipid sources in fermented pea protein gels: Emulsion stability and gel microstructure
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet