Carmen Masiá

Carmen Masiá

Ph.d.-studerende

Flest downloads

  1. 149 downloads
    Udgivet

    Design of a Functional Pea Protein Matrix for Fermented Plant-Based Cheese

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  2. 90 downloads
    Udgivet

    Effect of Lactobacillus rhamnosus on Physicochemical Properties of Fermented Plant-Based Raw Materials

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. 20 downloads
    Udgivet

    Plant lipid sources in fermented pea protein gels: Emulsion stability and gel microstructure

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. 11 downloads
    Udgivet

    The impact of different bacterial blends on texture and flavour development in plant-based cheese

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 240291885