Åse Solvej Hansen
Lektor emeritus
ORCID: 0000-0003-0383-744X
1 - 1 ud af 1Pr. side: 10
- 2003
- Udgivet
Aroma production during sourdough fermentation: Applied aspects
Hansen, Åse Solvej, 2003, Ikke angivet. editor Luc de Vuyst (red.). <Forlag uden navn>, s. 88-89 2 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
ID: 4241178
Flest downloads
-
3482
downloads
Rapid high-performance liquid chromatography determination of tocopherols and tocotrienols in cereals
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1996
downloads
Stability of vitamin E in wheat flour and whole wheat flour during storage
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1701
downloads
Phytase active yeasts isolated from bakery sourdoughs
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet