Åse Solvej Hansen

Åse Solvej Hansen

Lektor emeritus


  1. 2000
  2. Udgivet

    Content of phenolic acids and ferulic acid dehydrodimers in 17 rye (Secale cereale L.) varieties

    Andreasen, M. F., Christensen, L. P., Meyer, A. S. & Hansen, Åse Solvej, 2000, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 48, 7, s. 2837-2842 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Ferulic acid dehydrodimers in rye (Secale cereale L.)

    Andreasen, M. F., Christensen, L. P., Meyer, A. S. & Hansen, Åse Solvej, 2000, I: Journal of Cereal Science. 31, s. 303-307 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Activity of endogenous alfa-amylase and cell-wall-degrading enzymes in germinating rye (Secale cereale L.)

    Boskov Hansen, H., Hansen, Åse Solvej & Melchior Larsen, L., 2000, VTT symposium. Simoinen, T. & Tenkanen, M. (red.). 207 udg. Valtion teknillinen tutkimuskeskus, s. 233-237 5 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  5. Udgivet

    The ¤microbial stability of two bakery sourdoughs made from conventionally and organically grown rye

    Rosenquist, H. & Hansen, Åse Solvej, 2000, I: Food Microbiology. 17, s. 241-250 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 4241178