Åse Solvej Hansen

Åse Solvej Hansen

Lektor emeritus


  1. 2000
  2. Udgivet

    Activity of endogenous alfa-amylase and cell-wall-degrading enzymes in germinating rye (Secale cereale L.)

    Boskov Hansen, H., Hansen, Åse Solvej & Melchior Larsen, L., 2000, VTT symposium. Simoinen, T. & Tenkanen, M. (red.). 207 udg. Valtion teknillinen tutkimuskeskus, s. 233-237 5 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  3. Udgivet

    Content of phenolic acids and ferulic acid dehydrodimers in 17 rye (Secale cereale L.) varieties

    Andreasen, M. F., Christensen, L. P., Meyer, A. S. & Hansen, Åse Solvej, 2000, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 48, 7, s. 2837-2842 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Ferulic acid dehydrodimers in rye (Secale cereale L.)

    Andreasen, M. F., Christensen, L. P., Meyer, A. S. & Hansen, Åse Solvej, 2000, I: Journal of Cereal Science. 31, s. 303-307 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    The ¤microbial stability of two bakery sourdoughs made from conventionally and organically grown rye

    Rosenquist, H. & Hansen, Åse Solvej, 2000, I: Food Microbiology. 17, s. 241-250 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 4241178