Åse Solvej Hansen
Lektor emeritus
ORCID: 0000-0003-0383-744X
1 - 4 ud af 4Pr. side: 10
- 2000
- Udgivet
Activity of endogenous alfa-amylase and cell-wall-degrading enzymes in germinating rye (Secale cereale L.)
Boskov Hansen, H., Hansen, Åse Solvej & Melchior Larsen, L., 2000, VTT symposium. Simoinen, T. & Tenkanen, M. (red.). 207 udg. Valtion teknillinen tutkimuskeskus, s. 233-237 5 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
- Udgivet
Content of phenolic acids and ferulic acid dehydrodimers in 17 rye (Secale cereale L.) varieties
Andreasen, M. F., Christensen, L. P., Meyer, A. S. & Hansen, Åse Solvej, 2000, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 48, 7, s. 2837-2842 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Ferulic acid dehydrodimers in rye (Secale cereale L.)
Andreasen, M. F., Christensen, L. P., Meyer, A. S. & Hansen, Åse Solvej, 2000, I: Journal of Cereal Science. 31, s. 303-307 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
The ¤microbial stability of two bakery sourdoughs made from conventionally and organically grown rye
Rosenquist, H. & Hansen, Åse Solvej, 2000, I: Food Microbiology. 17, s. 241-250 10 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4241178
Flest downloads
-
3480
downloads
Rapid high-performance liquid chromatography determination of tocopherols and tocotrienols in cereals
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1985
downloads
Stability of vitamin E in wheat flour and whole wheat flour during storage
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1692
downloads
Phytase active yeasts isolated from bakery sourdoughs
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet