Åse Solvej Hansen

Åse Solvej Hansen

Lektor emeritus


  1. 1987
  2. Udgivet

    Fermentation of Rye Sourdough

    Lund, B. & Hansen, Åse Solvej, 1987, I: Ugeskrift for Jordbrug. Selected research reviews 1987, s. 47-58 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. 1989
  4. Udgivet

    Flavour Production and Acidification of Sourdoughs in Relation to Starter Culture and Fermentation Temperature

    Hansen, Åse Solvej, Lund, B. & Lewis, M. J., 1989, I: Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie. 22, s. 145-149 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Flavour of Sourdough Rye Bread Crumb

    Hansen, Åse Solvej, Lund, B. & Lewis, M. J., 1989, I: Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie. 22, s. 141-144 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    The Influence of Dough Yield on Acidification and Production of Volatiles in Sourdoughs

    Lund, B., Hansen, Åse Solvej & Lewis, M. J., 1989, I: Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie. 22, s. 150-153 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. 1994
  8. Udgivet

    Influence of Wheat Flour Types on the Production of Flavour Compounds in Wheat Sourdoughs

    Hansen, Åse Solvej & Hansen, B., 1994, I: Journal of Cereal Science. 19, s. 185-190 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Volatile Compounds in Wheat Sourdoughs produced by Lactic Acid Bacteria and Sourdough Yeasts

    Hansen, B. & Hansen, Åse Solvej, 1994, I: Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 198, s. 202-209 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. 1995
  11. Udgivet

    Contamination profiles and characterisation of Bacillus species in wheat bread and raw materials for bread production

    Rosenkvist, H. & Hansen, Åse Solvej, 1995, I: International Journal of Food Microbiology. 26, s. 353-363 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  12. Udgivet

    Flavour compounds in rye sourdough and rye bread

    Hansen, Åse Solvej, 1995, Ikke angivet. Poutanen, K. & Autio, K. (red.). Technical Research Centre of Finland, s. 160-168 9 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  13. 1996
  14. Udgivet

    Ancient wheats: botanical components, technical properties and sensory qualilty

    Møller, B., Mikkelsen, L., Hansen, Åse Solvej & Munck af Rosenschøld, Lars M, 1996. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskning

  15. Udgivet

    Flavour of sourdough wheat bread crumb

    Hansen, Åse Solvej & Hansen, B., 1996, I: Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 202, s. 244-249 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...10 Næste

ID: 4241178