Åse Solvej Hansen
Lektor emeritus
- 1987
- Udgivet
Fermentation of Rye Sourdough
Lund, B. & Hansen, Åse Solvej, 1987, I: Ugeskrift for Jordbrug. Selected research reviews 1987, s. 47-58 12 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- 1989
- Udgivet
Flavour Production and Acidification of Sourdoughs in Relation to Starter Culture and Fermentation Temperature
Hansen, Åse Solvej, Lund, B. & Lewis, M. J., 1989, I: Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie. 22, s. 145-149 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Flavour of Sourdough Rye Bread Crumb
Hansen, Åse Solvej, Lund, B. & Lewis, M. J., 1989, I: Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie. 22, s. 141-144 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
The Influence of Dough Yield on Acidification and Production of Volatiles in Sourdoughs
Lund, B., Hansen, Åse Solvej & Lewis, M. J., 1989, I: Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie. 22, s. 150-153 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- 1994
- Udgivet
Influence of Wheat Flour Types on the Production of Flavour Compounds in Wheat Sourdoughs
Hansen, Åse Solvej & Hansen, B., 1994, I: Journal of Cereal Science. 19, s. 185-190 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Volatile Compounds in Wheat Sourdoughs produced by Lactic Acid Bacteria and Sourdough Yeasts
Hansen, B. & Hansen, Åse Solvej, 1994, I: Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 198, s. 202-209 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- 1995
- Udgivet
Contamination profiles and characterisation of Bacillus species in wheat bread and raw materials for bread production
Rosenkvist, H. & Hansen, Åse Solvej, 1995, I: International Journal of Food Microbiology. 26, s. 353-363 11 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Flavour compounds in rye sourdough and rye bread
Hansen, Åse Solvej, 1995, Ikke angivet. Poutanen, K. & Autio, K. (red.). Technical Research Centre of Finland, s. 160-168 9 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
- 1996
- Udgivet
Ancient wheats: botanical components, technical properties and sensory qualilty
Møller, B., Mikkelsen, L., Hansen, Åse Solvej & Munck af Rosenschøld, Lars M, 1996. 1 s.Publikation: Konferencebidrag › Paper › Forskning
- Udgivet
Flavour of sourdough wheat bread crumb
Hansen, Åse Solvej & Hansen, B., 1996, I: Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 202, s. 244-249 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4241178
Flest downloads
-
3480
downloads
Rapid high-performance liquid chromatography determination of tocopherols and tocotrienols in cereals
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1985
downloads
Stability of vitamin E in wheat flour and whole wheat flour during storage
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1692
downloads
Phytase active yeasts isolated from bakery sourdoughs
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet