Åse Solvej Hansen
Lektor emeritus
ORCID: 0000-0003-0383-744X
1 - 2 ud af 2Pr. side: 10
- 1995
- Udgivet
Contamination profiles and characterisation of Bacillus species in wheat bread and raw materials for bread production
Rosenkvist, H. & Hansen, Åse Solvej, 1995, I: International Journal of Food Microbiology. 26, s. 353-363 11 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Flavour compounds in rye sourdough and rye bread
Hansen, Åse Solvej, 1995, Ikke angivet. Poutanen, K. & Autio, K. (red.). Technical Research Centre of Finland, s. 160-168 9 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
ID: 4241178
Flest downloads
-
3482
downloads
Rapid high-performance liquid chromatography determination of tocopherols and tocotrienols in cereals
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1998
downloads
Stability of vitamin E in wheat flour and whole wheat flour during storage
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1703
downloads
Phytase active yeasts isolated from bakery sourdoughs
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet