Li Ding

Li Ding

Ph.d.-studerende


Udgivelsesår:
  1. 2023
  2. Udgivet

    Effects of natural starch-phosphate monoester content on the multi-scale structures of starches

    Ding, Li, Liang, Wenxin, Qu, J., Persson, Staffan, Liu, X., Herburger, K., Kirkensgaard, Jacob Judas Kain, Khakimov, Bekzod, Enemark-Rasmussen, K., Blennow, Andreas & Zhong, Yuyue, 2023, I: Carbohydrate Polymers. 310, 10 s., 120740.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    High-amylose starch: Structure, functionality and applications

    Zhong, Yuyue, Tai, L., Blennow, Andreas, Ding, Li, Herburger, K., Qu, J., Xin, Anzhou, Guo, D., Hebelstrup, K. H. & Liu, X., 2023, I: Critical Reviews in Food Science and Nutrition. 63, 27, s. 8568-8590 23 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    TOBF1 modulates mouse embryonic stem cell fate through regulating alternative splicing of pluripotency genes

    Aich, M., Ansari, A. H., Ding, Li, Iesmantavicius, V., Paul, D., Choudhary, Chunaram, Maiti, S., Buchholz, F. & Chakraborty, D., 2023, I: Cell Reports. 42, 10, 22 s., 113177.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    The effects of different types of high-amylose maize starches on viscosity and digestion of acidified milk gels

    Li, R., Ding, Li, Guo, K., Qu, J., Herburger, K., Persson, Staffan, Blennow, Andreas & Zhong, Yuyue, 2023, I: Food Chemistry. 404, Part A, 134525.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 252709022