Computational thinking og matematik: Erfaringer fra et igangværende forskningsprojekt

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

Standard

Computational thinking og matematik : Erfaringer fra et igangværende forskningsprojekt. / Tamborg, Andreas Lindenskov; Elicer Coopman, Raimundo.

In: Matematik: tidsskrift for regne- og matematiklærere, Vol. 50, No. 3, 2022, p. 4-9.

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

Harvard

Tamborg, AL & Elicer Coopman, R 2022, 'Computational thinking og matematik: Erfaringer fra et igangværende forskningsprojekt', Matematik: tidsskrift for regne- og matematiklærere, vol. 50, no. 3, pp. 4-9.

APA

Tamborg, A. L., & Elicer Coopman, R. (2022). Computational thinking og matematik: Erfaringer fra et igangværende forskningsprojekt. Matematik: tidsskrift for regne- og matematiklærere, 50(3), 4-9.

Vancouver

Tamborg AL, Elicer Coopman R. Computational thinking og matematik: Erfaringer fra et igangværende forskningsprojekt. Matematik: tidsskrift for regne- og matematiklærere. 2022;50(3):4-9.

Author

Tamborg, Andreas Lindenskov ; Elicer Coopman, Raimundo. / Computational thinking og matematik : Erfaringer fra et igangværende forskningsprojekt. In: Matematik: tidsskrift for regne- og matematiklærere. 2022 ; Vol. 50, No. 3. pp. 4-9.

Bibtex

@article{28d44105c5a943fca878f9091188ea10,
title = "Computational thinking og matematik: Erfaringer fra et igangv{\ae}rende forskningsprojekt",
abstract = "Artiklen formidler forel{\o}bige indsigter fra et igangv{\ae}rende forskningsprojekt, der unders{\o}ger implementering af computational thinking i Danmark, Sverige og England. Vi viser, hvordan Danmark forel{\o}bige tilgang er s{\ae}rlig i en international kontekst, og formidler erfaringer med at udvikle og afpr{\o}ve matematikforl{\o}b i samarbejde med en dansk matematikl{\ae}rer",
author = "Tamborg, {Andreas Lindenskov} and {Elicer Coopman}, Raimundo",
year = "2022",
language = "Dansk",
volume = "50",
pages = "4--9",
journal = "Matematik: tidsskrift for regne- og matematikl{\ae}rere",
issn = "0109-937x",
publisher = "Forlaget Matematik",
number = "3",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Computational thinking og matematik

T2 - Erfaringer fra et igangværende forskningsprojekt

AU - Tamborg, Andreas Lindenskov

AU - Elicer Coopman, Raimundo

PY - 2022

Y1 - 2022

N2 - Artiklen formidler foreløbige indsigter fra et igangværende forskningsprojekt, der undersøger implementering af computational thinking i Danmark, Sverige og England. Vi viser, hvordan Danmark foreløbige tilgang er særlig i en international kontekst, og formidler erfaringer med at udvikle og afprøve matematikforløb i samarbejde med en dansk matematiklærer

AB - Artiklen formidler foreløbige indsigter fra et igangværende forskningsprojekt, der undersøger implementering af computational thinking i Danmark, Sverige og England. Vi viser, hvordan Danmark foreløbige tilgang er særlig i en international kontekst, og formidler erfaringer med at udvikle og afprøve matematikforløb i samarbejde med en dansk matematiklærer

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 50

SP - 4

EP - 9

JO - Matematik: tidsskrift for regne- og matematiklærere

JF - Matematik: tidsskrift for regne- og matematiklærere

SN - 0109-937x

IS - 3

ER -

ID: 340001051