De erfarne: Rapport fra projektet 'Seniorpraksis'

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

Standard

De erfarne : Rapport fra projektet 'Seniorpraksis'. / Christensen, Louise Kathrine Folker; Gorm Larsen, Marie; Jensen, Line Steen Bygballe; Lassen, Aske Juul.

2020. 24 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

Harvard

Christensen, LKF, Gorm Larsen, M, Jensen, LSB & Lassen, AJ 2020, De erfarne: Rapport fra projektet 'Seniorpraksis'.

APA

Christensen, L. K. F., Gorm Larsen, M., Jensen, L. S. B., & Lassen, A. J. (2020). De erfarne: Rapport fra projektet 'Seniorpraksis'.

Vancouver

Christensen LKF, Gorm Larsen M, Jensen LSB, Lassen AJ. De erfarne: Rapport fra projektet 'Seniorpraksis'. 2020. 24 s.

Author

Christensen, Louise Kathrine Folker ; Gorm Larsen, Marie ; Jensen, Line Steen Bygballe ; Lassen, Aske Juul. / De erfarne : Rapport fra projektet 'Seniorpraksis'. 2020. 24 s.

Bibtex

@book{5f0e11e4fac64aa7a749adfb40eb6c5b,
title = "De erfarne: Rapport fra projektet 'Seniorpraksis'",
abstract = "Denne rapport er skrevet p{\aa} baggrund af forsknings- ogudviklingsprojektet {\textquoteleft}Seniorpraksis – Mental sundhed sent iarbejdslivet{\textquoteright}, der er st{\o}ttet af Velliv Foreningen. Vi har unders{\o}gt,hvad der skaber gode seniorarbejdsliv. Der er meget, der tyder p{\aa},at vi skal arbejde l{\ae}ngere i takt med den demografiske udvikling.I denne rapport forholder vi os ikke til debatten om stigendepensionsalder. I stedet fokuserer vi p{\aa} at styrke rammerne for,at den enkelte kan f{\aa} et s{\aa} godt og langt arbejdsliv som {\o}nsket.Hvis rammerne er gode, vil mange forts{\ae}tte med at arbejde efterpensionsalderen.",
author = "Christensen, {Louise Kathrine Folker} and {Gorm Larsen}, Marie and Jensen, {Line Steen Bygballe} and Lassen, {Aske Juul}",
year = "2020",
month = oct,
day = "30",
language = "Dansk",

}

RIS

TY - RPRT

T1 - De erfarne

T2 - Rapport fra projektet 'Seniorpraksis'

AU - Christensen, Louise Kathrine Folker

AU - Gorm Larsen, Marie

AU - Jensen, Line Steen Bygballe

AU - Lassen, Aske Juul

PY - 2020/10/30

Y1 - 2020/10/30

N2 - Denne rapport er skrevet på baggrund af forsknings- ogudviklingsprojektet ‘Seniorpraksis – Mental sundhed sent iarbejdslivet’, der er støttet af Velliv Foreningen. Vi har undersøgt,hvad der skaber gode seniorarbejdsliv. Der er meget, der tyder på,at vi skal arbejde længere i takt med den demografiske udvikling.I denne rapport forholder vi os ikke til debatten om stigendepensionsalder. I stedet fokuserer vi på at styrke rammerne for,at den enkelte kan få et så godt og langt arbejdsliv som ønsket.Hvis rammerne er gode, vil mange fortsætte med at arbejde efterpensionsalderen.

AB - Denne rapport er skrevet på baggrund af forsknings- ogudviklingsprojektet ‘Seniorpraksis – Mental sundhed sent iarbejdslivet’, der er støttet af Velliv Foreningen. Vi har undersøgt,hvad der skaber gode seniorarbejdsliv. Der er meget, der tyder på,at vi skal arbejde længere i takt med den demografiske udvikling.I denne rapport forholder vi os ikke til debatten om stigendepensionsalder. I stedet fokuserer vi på at styrke rammerne for,at den enkelte kan få et så godt og langt arbejdsliv som ønsket.Hvis rammerne er gode, vil mange fortsætte med at arbejde efterpensionsalderen.

M3 - Rapport

BT - De erfarne

ER -

ID: 251016392