Samspil mellem økologisk forbrug og sundhed
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til rapport › Forskning
Originalsprog | Dansk |
---|---|
Titel | Øget efterspørgsel efter danske økologiske fødevarer : Tre studier af motiver og ønsker hos forbrugerne med fokus på sundhed, lokale fødevarer og øget eksport |
Redaktører | Tove Christensen, Peter Sandøe |
Antal sider | 23 |
Udgivelsessted | Frederiksberg |
Forlag | Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet |
Publikationsdato | 2018 |
Sider | 11-33 |
Kapitel | 2 |
ISBN (Trykt) | 978-87-92591-88-3 |
Status | Udgivet - 2018 |
Links
- https://curis.ku.dk/ws/files/188715970/KU_get_eftersp_rgsel_efter_danske_kologiske_f_devarer_Web.pdf
Forlagets udgivne version
ID: 188719074