Professor: Polens reformer er værre for EU end brexit

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

Standard

Professor: Polens reformer er værre for EU end brexit. / Wind, Marlene.

I: Jyllands-Posten, 08.12.2017.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

Harvard

Wind, M 2017, 'Professor: Polens reformer er værre for EU end brexit', Jyllands-Posten.

APA

Wind, M. (2017). Professor: Polens reformer er værre for EU end brexit. Jyllands-Posten.

Vancouver

Wind M. Professor: Polens reformer er værre for EU end brexit. Jyllands-Posten. 2017 dec. 8.

Author

Wind, Marlene. / Professor: Polens reformer er værre for EU end brexit. I: Jyllands-Posten. 2017.

Bibtex

@article{7440e8467bfd4a4997a5828b66234d5e,
title = "Professor: Polens reformer er v{\ae}rre for EU end brexit",
abstract = "Professor Marlene Wind var den 8. december i Jyllands-Posten, hvor hun kommenterede p{\aa} udviklingen i Polen med deres retsreformer, som professor Wind vurderer er mere alvorlig end Brexit for EU. Sagen om Polen handler om, hvordan EU kan f{\aa} dets medlemslande til at overholde de regler og v{\ae}rdier, som landene frivilligt har skrevet under p{\aa}. I f{\o}lge Wind er det en v{\ae}rre krise, end at Storbritannien {\o}nsker at melde sig ud, da det handler om, hvordan den tilbagev{\ae}rende union arbejder sammen. En mulig l{\o}sning p{\aa} problematikken med Polen er brugen af den s{\aa}kaldte atombombe-paragraf, der fratager et lands stemmeret i EU{\textquoteright}s ministerr{\aa}d. Denne paragraf kr{\ae}ver dog i sidste ende enstemmighed for at kunne tr{\ae}de i kraft, og professor Wind pointerer, at Ungarn nok vil nedl{\ae}gge veto, da landet er p{\aa} samme kurs som Polen.",
author = "Marlene Wind",
year = "2017",
month = dec,
day = "8",
language = "Dansk",
journal = "Jyllands-Posten",
issn = "0109-1182",
publisher = "JP/Politikens Hus A/S",

}

RIS

TY - INPR

T1 - Professor: Polens reformer er værre for EU end brexit

AU - Wind, Marlene

PY - 2017/12/8

Y1 - 2017/12/8

N2 - Professor Marlene Wind var den 8. december i Jyllands-Posten, hvor hun kommenterede på udviklingen i Polen med deres retsreformer, som professor Wind vurderer er mere alvorlig end Brexit for EU. Sagen om Polen handler om, hvordan EU kan få dets medlemslande til at overholde de regler og værdier, som landene frivilligt har skrevet under på. I følge Wind er det en værre krise, end at Storbritannien ønsker at melde sig ud, da det handler om, hvordan den tilbageværende union arbejder sammen. En mulig løsning på problematikken med Polen er brugen af den såkaldte atombombe-paragraf, der fratager et lands stemmeret i EU’s ministerråd. Denne paragraf kræver dog i sidste ende enstemmighed for at kunne træde i kraft, og professor Wind pointerer, at Ungarn nok vil nedlægge veto, da landet er på samme kurs som Polen.

AB - Professor Marlene Wind var den 8. december i Jyllands-Posten, hvor hun kommenterede på udviklingen i Polen med deres retsreformer, som professor Wind vurderer er mere alvorlig end Brexit for EU. Sagen om Polen handler om, hvordan EU kan få dets medlemslande til at overholde de regler og værdier, som landene frivilligt har skrevet under på. I følge Wind er det en værre krise, end at Storbritannien ønsker at melde sig ud, da det handler om, hvordan den tilbageværende union arbejder sammen. En mulig løsning på problematikken med Polen er brugen af den såkaldte atombombe-paragraf, der fratager et lands stemmeret i EU’s ministerråd. Denne paragraf kræver dog i sidste ende enstemmighed for at kunne træde i kraft, og professor Wind pointerer, at Ungarn nok vil nedlægge veto, da landet er på samme kurs som Polen.

M3 - Bidrag til avis - Avisartikel

JO - Jyllands-Posten

JF - Jyllands-Posten

SN - 0109-1182

ER -

ID: 187010409