Odour interactions in mixtures of meat aroma components

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

OriginalsprogEngelsk
TitelFrontiers of Flavour Science
RedaktørerPeter Schieberle, Karl-Heinz Engel
Antal sider5
ForlagDeutsche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie
Publikationsdato2000
Sider220-225
ISBN (Trykt)3-00-005556-8
StatusUdgivet - 2000
BegivenhedFrontiers of Flavour Science, the Ninth Weurman Flavour Research Symposium - Freising, Tyskland
Varighed: 22 jun. 199925 jun. 1999
Konferencens nummer: 9

Konference

KonferenceFrontiers of Flavour Science, the Ninth Weurman Flavour Research Symposium
Nummer9
LandTyskland
ByFreising
Periode22/06/199925/06/1999

Bibliografisk note

Kode for udgivelsesland: 'de' Kode for bibliotekets beholdning: 'modtaget'

ID: 11685620