Matematik og databehandling: noter om matematik

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notesUndervisning

Standard

Matematik og databehandling : noter om matematik. / Pedersen, Henrik Laurberg; Pedersen, Thomas Vils.

Institut for Grundvidenskab og Miljø, Københavns Universitet, 2008. 353 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notesUndervisning

Harvard

Pedersen, HL & Pedersen, TV 2008, Matematik og databehandling: noter om matematik. Institut for Grundvidenskab og Miljø, Københavns Universitet.

APA

Pedersen, H. L., & Pedersen, T. V. (2008). Matematik og databehandling: noter om matematik. Institut for Grundvidenskab og Miljø, Københavns Universitet.

Vancouver

Pedersen HL, Pedersen TV. Matematik og databehandling: noter om matematik. Institut for Grundvidenskab og Miljø, Københavns Universitet, 2008. 353 s.

Author

Pedersen, Henrik Laurberg ; Pedersen, Thomas Vils. / Matematik og databehandling : noter om matematik. Institut for Grundvidenskab og Miljø, Københavns Universitet, 2008. 353 s.

Bibtex

@book{709926d0a1c411ddb6ae000ea68e967b,
title = "Matematik og databehandling: noter om matematik",
abstract = "Bogen er delt op i fire kapitler omhandlende hhv. funktioner og matematiske modeller, matricer, differentialligninger og funktioner af to variable. Der gennemg{\aa}s den matematiske teori illustreret ved regneeksemplar og gives beviser for en stor del af s{\ae}tningerne. Til hvert kapitel h{\o}rer et afsnit med anvendelseseksempler og mange af opgaverne har ligeledes anvendelsespr{\ae}g. Form{\aa}let med dette er at motivere de matematiske begreber, der indf{\o}res samt at illustrere den gennemg{\aa}ede matematiske teori. Vi er taknemmelige for den hj{\ae}lp kollegaer ved KU-LIFE har yde os i forbindelse med indsamlingen af disse anvendelser. Emnevalg samt mange af eksemplerne og opgaverne er inspireret af den tidligere l{\ae}rebog {"}Grundbog i Matematik{"} af Poul Einer Hansen.  ",
author = "Pedersen, {Henrik Laurberg} and Pedersen, {Thomas Vils}",
note = "Haves ikke i fuld udg.",
year = "2008",
language = "Dansk",
isbn = "87-7997-067-2",
publisher = "Institut for Grundvidenskab og Milj{\o}, K{\o}benhavns Universitet",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Matematik og databehandling

T2 - noter om matematik

AU - Pedersen, Henrik Laurberg

AU - Pedersen, Thomas Vils

N1 - Haves ikke i fuld udg.

PY - 2008

Y1 - 2008

N2 - Bogen er delt op i fire kapitler omhandlende hhv. funktioner og matematiske modeller, matricer, differentialligninger og funktioner af to variable. Der gennemgås den matematiske teori illustreret ved regneeksemplar og gives beviser for en stor del af sætningerne. Til hvert kapitel hører et afsnit med anvendelseseksempler og mange af opgaverne har ligeledes anvendelsespræg. Formålet med dette er at motivere de matematiske begreber, der indføres samt at illustrere den gennemgåede matematiske teori. Vi er taknemmelige for den hjælp kollegaer ved KU-LIFE har yde os i forbindelse med indsamlingen af disse anvendelser. Emnevalg samt mange af eksemplerne og opgaverne er inspireret af den tidligere lærebog "Grundbog i Matematik" af Poul Einer Hansen.  

AB - Bogen er delt op i fire kapitler omhandlende hhv. funktioner og matematiske modeller, matricer, differentialligninger og funktioner af to variable. Der gennemgås den matematiske teori illustreret ved regneeksemplar og gives beviser for en stor del af sætningerne. Til hvert kapitel hører et afsnit med anvendelseseksempler og mange af opgaverne har ligeledes anvendelsespræg. Formålet med dette er at motivere de matematiske begreber, der indføres samt at illustrere den gennemgåede matematiske teori. Vi er taknemmelige for den hjælp kollegaer ved KU-LIFE har yde os i forbindelse med indsamlingen af disse anvendelser. Emnevalg samt mange af eksemplerne og opgaverne er inspireret af den tidligere lærebog "Grundbog i Matematik" af Poul Einer Hansen.  

M3 - Kompendium/lecture notes

SN - 87-7997-067-2

BT - Matematik og databehandling

PB - Institut for Grundvidenskab og Miljø, Københavns Universitet

ER -

ID: 8116544