Marlene Wind: Det tyske demokrati er imponerende solidt og antipopulistisk, men åbenbart ikke en eksportvare

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

Standard

Marlene Wind: Det tyske demokrati er imponerende solidt og antipopulistisk, men åbenbart ikke en eksportvare. / Wind, Marlene.

I: Berlingske Tidende, 25.09.2021.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

Harvard

Wind, M 2021, 'Marlene Wind: Det tyske demokrati er imponerende solidt og antipopulistisk, men åbenbart ikke en eksportvare', Berlingske Tidende.

APA

Wind, M. (2021). Marlene Wind: Det tyske demokrati er imponerende solidt og antipopulistisk, men åbenbart ikke en eksportvare. Berlingske Tidende.

Vancouver

Wind M. Marlene Wind: Det tyske demokrati er imponerende solidt og antipopulistisk, men åbenbart ikke en eksportvare. Berlingske Tidende. 2021 sep. 25.

Author

Wind, Marlene. / Marlene Wind: Det tyske demokrati er imponerende solidt og antipopulistisk, men åbenbart ikke en eksportvare. I: Berlingske Tidende. 2021.

Bibtex

@article{2f82782e2f204880bfdf17b361c9ea6f,
title = "Marlene Wind: Det tyske demokrati er imponerende solidt og antipopulistisk, men {\aa}benbart ikke en eksportvare",
abstract = "I et debatindl{\ae}g i Berlingske skriver Marlene Wind op til det tyske valg en analyse af Tysklands lederposition i Europa - f{\o}r og efter valget. Hun besvarer sp{\o}rgsm{\aa}let, om Tyskland med en ny kansler kan blive en mulig ny supermagt. Hendes svar er, at det er meget usandsynligt, idet landet sandsynligvis vil forts{\ae}tte i det samme stabile, men (alt for) passive spor i forhold til at tage ansvar for liberale v{\ae}rdier i en international kontekst.",
author = "Marlene Wind",
year = "2021",
month = sep,
day = "25",
language = "Dansk",
journal = "Berlingske Tidende",
issn = "0106-4223",
publisher = "Berlingske Tidende A/S",

}

RIS

TY - INPR

T1 - Marlene Wind: Det tyske demokrati er imponerende solidt og antipopulistisk, men åbenbart ikke en eksportvare

AU - Wind, Marlene

PY - 2021/9/25

Y1 - 2021/9/25

N2 - I et debatindlæg i Berlingske skriver Marlene Wind op til det tyske valg en analyse af Tysklands lederposition i Europa - før og efter valget. Hun besvarer spørgsmålet, om Tyskland med en ny kansler kan blive en mulig ny supermagt. Hendes svar er, at det er meget usandsynligt, idet landet sandsynligvis vil fortsætte i det samme stabile, men (alt for) passive spor i forhold til at tage ansvar for liberale værdier i en international kontekst.

AB - I et debatindlæg i Berlingske skriver Marlene Wind op til det tyske valg en analyse af Tysklands lederposition i Europa - før og efter valget. Hun besvarer spørgsmålet, om Tyskland med en ny kansler kan blive en mulig ny supermagt. Hendes svar er, at det er meget usandsynligt, idet landet sandsynligvis vil fortsætte i det samme stabile, men (alt for) passive spor i forhold til at tage ansvar for liberale værdier i en international kontekst.

UR - https://www.berlingske.dk/kommentatorer/marlene-wind-det-tyske-demokrati-er-imponerende-solidt-og

M3 - Bidrag til avis - Kommentar/debat

JO - Berlingske Tidende

JF - Berlingske Tidende

SN - 0106-4223

ER -

ID: 281011814