Grundlæggende udfordringer med reglerne for undtagelsesfonde og selvejende institutioner

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

Standard

Grundlæggende udfordringer med reglerne for undtagelsesfonde og selvejende institutioner. / Feldthusen, Rasmus Kristian.

I: Fundats.dk, 2020.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

Harvard

Feldthusen, RK 2020, 'Grundlæggende udfordringer med reglerne for undtagelsesfonde og selvejende institutioner', Fundats.dk. <https://fundats.dk/opinion/grundlaeggende-udfordringer-med-reglerne-for-undtagelsesfonde-og-selvejende-institutioner/>

APA

Feldthusen, R. K. (2020). Grundlæggende udfordringer med reglerne for undtagelsesfonde og selvejende institutioner. Fundats.dk. https://fundats.dk/opinion/grundlaeggende-udfordringer-med-reglerne-for-undtagelsesfonde-og-selvejende-institutioner/

Vancouver

Feldthusen RK. Grundlæggende udfordringer med reglerne for undtagelsesfonde og selvejende institutioner. Fundats.dk. 2020.

Author

Feldthusen, Rasmus Kristian. / Grundlæggende udfordringer med reglerne for undtagelsesfonde og selvejende institutioner. I: Fundats.dk. 2020.

Bibtex

@article{8a3ad6cd92014b1a861b350a908bef3c,
title = "Grundl{\ae}ggende udfordringer med reglerne for undtagelsesfonde og selvejende institutioner",
abstract = "Reglerne for henholdsvis selvejende institutioner, der i praksis snarere er (halv-)offentlige organer, samt egentlige fonde, som undtages fra fondslove som f{\o}lge af, at de l{\o}ser opgaver for det offentlige er komplekse, i visse henseende uhensigtsm{\ae}ssige. Og garanterer ikke, at der altid vil v{\ae}re et fondstilsyn. Derfor er der et aktuelt og stigende behov for at {\ae}ndre reglerne for s{\aa}vel de selvejende institutioner og de s{\aa}kaldte undtagelsesfonde.",
keywords = "Det Juridiske Fakultet, Fond, Selvejende institutioner, Fondsmyndighed, Tilsyn, Permutation",
author = "Feldthusen, {Rasmus Kristian}",
year = "2020",
language = "Dansk",
journal = "Fundats.dk",

}

RIS

TY - INPR

T1 - Grundlæggende udfordringer med reglerne for undtagelsesfonde og selvejende institutioner

AU - Feldthusen, Rasmus Kristian

PY - 2020

Y1 - 2020

N2 - Reglerne for henholdsvis selvejende institutioner, der i praksis snarere er (halv-)offentlige organer, samt egentlige fonde, som undtages fra fondslove som følge af, at de løser opgaver for det offentlige er komplekse, i visse henseende uhensigtsmæssige. Og garanterer ikke, at der altid vil være et fondstilsyn. Derfor er der et aktuelt og stigende behov for at ændre reglerne for såvel de selvejende institutioner og de såkaldte undtagelsesfonde.

AB - Reglerne for henholdsvis selvejende institutioner, der i praksis snarere er (halv-)offentlige organer, samt egentlige fonde, som undtages fra fondslove som følge af, at de løser opgaver for det offentlige er komplekse, i visse henseende uhensigtsmæssige. Og garanterer ikke, at der altid vil være et fondstilsyn. Derfor er der et aktuelt og stigende behov for at ændre reglerne for såvel de selvejende institutioner og de såkaldte undtagelsesfonde.

KW - Det Juridiske Fakultet

KW - Fond

KW - Selvejende institutioner

KW - Fondsmyndighed

KW - Tilsyn

KW - Permutation

M3 - Bidrag til avis - Avisartikel

JO - Fundats.dk

JF - Fundats.dk

ER -

ID: 241414801