Fremtidens fødevaresikkerhed - nye veje mod sikrere kød i Danmark

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapport

Standard

Fremtidens fødevaresikkerhed - nye veje mod sikrere kød i Danmark. / Rosenquist, Hanne (Redaktør); Sandøe, Peter (Redaktør); Tveit, Geir (Redaktør); Wingstrand, Anne (Redaktør); Aabo, Søren (Redaktør).

Center for Bioetik og Risikovurdering, 2009. 160 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapport

Harvard

Rosenquist, H, Sandøe, P, Tveit, G, Wingstrand, A & Aabo, S (red) 2009, Fremtidens fødevaresikkerhed - nye veje mod sikrere kød i Danmark. Center for Bioetik og Risikovurdering.

APA

Rosenquist, H., Sandøe, P., Tveit, G., Wingstrand, A., & Aabo, S. (red.) (2009). Fremtidens fødevaresikkerhed - nye veje mod sikrere kød i Danmark. Center for Bioetik og Risikovurdering.

Vancouver

Rosenquist H, (ed.), Sandøe P, (ed.), Tveit G, (ed.), Wingstrand A, (ed.), Aabo S, (ed.). Fremtidens fødevaresikkerhed - nye veje mod sikrere kød i Danmark. Center for Bioetik og Risikovurdering, 2009. 160 s.

Author

Rosenquist, Hanne (Redaktør) ; Sandøe, Peter (Redaktør) ; Tveit, Geir (Redaktør) ; Wingstrand, Anne (Redaktør) ; Aabo, Søren (Redaktør). / Fremtidens fødevaresikkerhed - nye veje mod sikrere kød i Danmark. Center for Bioetik og Risikovurdering, 2009. 160 s.

Bibtex

@book{e7de93c0d2b911dea1f3000ea68e967b,
title = "Fremtidens f{\o}devaresikkerhed - nye veje mod sikrere k{\o}d i Danmark",
editor = "Hanne Rosenquist and Peter Sand{\o}e and Geir Tveit and Anne Wingstrand and S{\o}ren Aabo",
year = "2009",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-988065-7-8",
publisher = "Center for Bioetik og Risikovurdering",

}

RIS

TY - RPRT

T1 - Fremtidens fødevaresikkerhed - nye veje mod sikrere kød i Danmark

A2 - Rosenquist, Hanne

A2 - Sandøe, Peter

A2 - Tveit, Geir

A2 - Wingstrand, Anne

A2 - Aabo, Søren

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Rapport

SN - 978-87-988065-7-8

BT - Fremtidens fødevaresikkerhed - nye veje mod sikrere kød i Danmark

PB - Center for Bioetik og Risikovurdering

ER -

ID: 15865449