Europa i forandring: En grundbog om EU's Politiske og retlige System

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningfagfællebedømt

Standard

Europa i forandring : En grundbog om EU's Politiske og retlige System. / Kelstrup, Morten; Martinsen, Dorte Sindbjerg; Wind, Marlene.

3. udgave udg. København : Hans Reitzels Forlag, 2017. 566 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningfagfællebedømt

Harvard

Kelstrup, M, Martinsen, DS & Wind, M 2017, Europa i forandring: En grundbog om EU's Politiske og retlige System. 3. udgave udg, Hans Reitzels Forlag, København.

APA

Kelstrup, M., Martinsen, D. S., & Wind, M. (2017). Europa i forandring: En grundbog om EU's Politiske og retlige System. (3. udgave udg.) Hans Reitzels Forlag.

Vancouver

Kelstrup M, Martinsen DS, Wind M. Europa i forandring: En grundbog om EU's Politiske og retlige System. 3. udgave udg. København: Hans Reitzels Forlag, 2017. 566 s.

Author

Kelstrup, Morten ; Martinsen, Dorte Sindbjerg ; Wind, Marlene. / Europa i forandring : En grundbog om EU's Politiske og retlige System. 3. udgave udg. København : Hans Reitzels Forlag, 2017. 566 s.

Bibtex

@book{66bcc113c39342d0b1b0aa899ae6dec4,
title = "Europa i forandring: En grundbog om EU's Politiske og retlige System",
abstract = "EUROPA I FORANDRING er en grundbog i studiet af EU, skrevet af tre af Danmarks f{\o}rende EU-forskere. Denne udvidede 3. udgave d{\ae}kker udviklingen frem til og med for{\aa}ret 2017. Den s{\ae}tter som de tidligere udgaver fokus p{\aa} EU's politiske og retlige system, herunder bl.a. EU-institutionernes opbygning og funktioner, det europ{\ae}iske samarbejdes historie, EU's demokratiproblemer, EU som international akt{\o}r og ikke mindst det retlige og administrative samspil mellem EU og medlemslandene. Den nye udgave er udbygget i forhold til diskussioner af EU{\textquoteright}s nuv{\ae}rende {\o}konomiske krise(r) og de dramatiske perspektiver i EU's udvikling, herunder perspektiverne i Brexit. EUROPA I FORANDRING er b{\aa}ret af den overbevisning, at man for at forst{\aa} EU m{\aa} forst{\aa} den ul{\o}seligt t{\ae}tte sammenh{\ae}ng mellem ret og politik. Det europ{\ae}iske samarbejde er baseret p{\aa} en unik retsorden, som er afg{\o}rende for politikken i EU. Man kan heller ikke studere EU{\textquoteright}s retlige system uden en basal forst{\aa}else for EU-rettens politiske sider. EUROPA I FORANDRING er velegnet som grundbog i EU-studier for studerende p{\aa} de samfundsvidenskabelige universitetsuddannelser og mellemlange uddannelser og er desuden oplagt for almindeligt EU-interesserede l{\ae}sere, der {\o}nsker en bred og dybdeg{\aa}ende indsigt i det europ{\ae}iske samarbejde og dets afg{\o}rende betydning for Danmarks og Europas udvikling.",
author = "Morten Kelstrup and Martinsen, {Dorte Sindbjerg} and Marlene Wind",
year = "2017",
language = "Dansk",
isbn = "9788741268743",
publisher = "Hans Reitzels Forlag",
edition = "3. udgave",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Europa i forandring

T2 - En grundbog om EU's Politiske og retlige System

AU - Kelstrup, Morten

AU - Martinsen, Dorte Sindbjerg

AU - Wind, Marlene

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - EUROPA I FORANDRING er en grundbog i studiet af EU, skrevet af tre af Danmarks førende EU-forskere. Denne udvidede 3. udgave dækker udviklingen frem til og med foråret 2017. Den sætter som de tidligere udgaver fokus på EU's politiske og retlige system, herunder bl.a. EU-institutionernes opbygning og funktioner, det europæiske samarbejdes historie, EU's demokratiproblemer, EU som international aktør og ikke mindst det retlige og administrative samspil mellem EU og medlemslandene. Den nye udgave er udbygget i forhold til diskussioner af EU’s nuværende økonomiske krise(r) og de dramatiske perspektiver i EU's udvikling, herunder perspektiverne i Brexit. EUROPA I FORANDRING er båret af den overbevisning, at man for at forstå EU må forstå den uløseligt tætte sammenhæng mellem ret og politik. Det europæiske samarbejde er baseret på en unik retsorden, som er afgørende for politikken i EU. Man kan heller ikke studere EU’s retlige system uden en basal forståelse for EU-rettens politiske sider. EUROPA I FORANDRING er velegnet som grundbog i EU-studier for studerende på de samfundsvidenskabelige universitetsuddannelser og mellemlange uddannelser og er desuden oplagt for almindeligt EU-interesserede læsere, der ønsker en bred og dybdegående indsigt i det europæiske samarbejde og dets afgørende betydning for Danmarks og Europas udvikling.

AB - EUROPA I FORANDRING er en grundbog i studiet af EU, skrevet af tre af Danmarks førende EU-forskere. Denne udvidede 3. udgave dækker udviklingen frem til og med foråret 2017. Den sætter som de tidligere udgaver fokus på EU's politiske og retlige system, herunder bl.a. EU-institutionernes opbygning og funktioner, det europæiske samarbejdes historie, EU's demokratiproblemer, EU som international aktør og ikke mindst det retlige og administrative samspil mellem EU og medlemslandene. Den nye udgave er udbygget i forhold til diskussioner af EU’s nuværende økonomiske krise(r) og de dramatiske perspektiver i EU's udvikling, herunder perspektiverne i Brexit. EUROPA I FORANDRING er båret af den overbevisning, at man for at forstå EU må forstå den uløseligt tætte sammenhæng mellem ret og politik. Det europæiske samarbejde er baseret på en unik retsorden, som er afgørende for politikken i EU. Man kan heller ikke studere EU’s retlige system uden en basal forståelse for EU-rettens politiske sider. EUROPA I FORANDRING er velegnet som grundbog i EU-studier for studerende på de samfundsvidenskabelige universitetsuddannelser og mellemlange uddannelser og er desuden oplagt for almindeligt EU-interesserede læsere, der ønsker en bred og dybdegående indsigt i det europæiske samarbejde og dets afgørende betydning for Danmarks og Europas udvikling.

M3 - Bog

SN - 9788741268743

BT - Europa i forandring

PB - Hans Reitzels Forlag

CY - København

ER -

ID: 183863628