Effect of dietary fat level on the gross fatty acid profile of pork backfat: Raman spectroscopic study
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
Originalsprog | Engelsk |
---|---|
Titel | Farm animal imaging : Kaposvár 2013 |
Redaktører | Charlotte Maltin, Cameron Craigie, Lutz Bünger |
Antal sider | 4 |
Forlag | Quality Meat Scotland |
Publikationsdato | 2014 |
Sider | 49-52 |
ISBN (Trykt) | 978-0-9570709-9-8 |
Status | Udgivet - 2014 |
Begivenhed | FAIM 2: FARM ANIMAL IMAGING - Kaposvár, Ungarn Varighed: 14 okt. 2013 → … |
Konference
Konference | FAIM 2 |
---|---|
Land | Ungarn |
By | Kaposvár |
Periode | 14/10/2013 → … |
Links
- http://www.cost-faim.eu/FA2571%20FINAL%20PRINTED%20FAIM%20REPORT%20II%20AW%20lr%2011-13.pdf
Forlagets udgivne version
ID: 134912735