Det smager kunstigt: om risikobevidsthed og kvalitetsopfattelser blandt fødevareforbrugere
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
Originalsprog | Dansk |
---|---|
Titel | Ikke angivet |
Redaktører | B. Steen Hansen, J. Holm, T. Breck |
Antal sider | 11 |
Forlag | Tek-Sam forlaget |
Publikationsdato | 1999 |
Sider | 57-67 |
ISBN (Trykt) | 87-7753-150-7 |
Status | Udgivet - 1999 |
Begivenhed | Risikosamfundet : afvikling eller udvikling?, Tek-Sam, 1998 - Varighed: 29 nov. 2010 → … |
Konference
Konference | Risikosamfundet : afvikling eller udvikling?, Tek-Sam, 1998 |
---|---|
Periode | 29/11/2010 → … |
Bibliografisk note
Ukendte organisationer '\'Forskningsinstitut for Human Ernæring\''
ID: 7748226