De samfundsvidenskabelige og humanistiske videnskabers mulige bidrag til omstilling til et mere plantebaseret fødevaresystem. Et refleksionspapir

Publikation: AndetAndet bidragFormidling

Standard

De samfundsvidenskabelige og humanistiske videnskabers mulige bidrag til omstilling til et mere plantebaseret fødevaresystem. Et refleksionspapir. / Sejersen, Frank; Mørk Hansen, Freja ; Harold Wulff Ekins, Halfdan .

10 s. København : Green Solution Center. 2022.

Publikation: AndetAndet bidragFormidling

Harvard

Sejersen, F, Mørk Hansen, F & Harold Wulff Ekins, H 2022, De samfundsvidenskabelige og humanistiske videnskabers mulige bidrag til omstilling til et mere plantebaseret fødevaresystem. Et refleksionspapir. Green Solution Center, København.

APA

Sejersen, F., Mørk Hansen, F., & Harold Wulff Ekins, H. (2022, nov. 3). De samfundsvidenskabelige og humanistiske videnskabers mulige bidrag til omstilling til et mere plantebaseret fødevaresystem. Et refleksionspapir. Green Solution Center.

Vancouver

Sejersen F, Mørk Hansen F, Harold Wulff Ekins H. De samfundsvidenskabelige og humanistiske videnskabers mulige bidrag til omstilling til et mere plantebaseret fødevaresystem. Et refleksionspapir. 2022. 10 s.

Author

Sejersen, Frank ; Mørk Hansen, Freja ; Harold Wulff Ekins, Halfdan . / De samfundsvidenskabelige og humanistiske videnskabers mulige bidrag til omstilling til et mere plantebaseret fødevaresystem. Et refleksionspapir. 2022. København : Green Solution Center. 10 s.

Bibtex

@misc{1ab5005f47834d23baabeb7d99e9d864,
title = "De samfundsvidenskabelige og humanistiske videnskabers mulige bidrag til omstilling til et mere plantebaseret f{\o}devaresystem. Et refleksionspapir",
keywords = "Det Humanistiske Fakultet, gr{\o}n omstilling, Landbrug, SSH",
author = "Frank Sejersen and {M{\o}rk Hansen}, Freja and {Harold Wulff Ekins}, Halfdan",
year = "2022",
month = nov,
day = "3",
language = "Dansk",
publisher = "Green Solution Center",
type = "Other",

}

RIS

TY - GEN

T1 - De samfundsvidenskabelige og humanistiske videnskabers mulige bidrag til omstilling til et mere plantebaseret fødevaresystem. Et refleksionspapir

AU - Sejersen, Frank

AU - Mørk Hansen, Freja

AU - Harold Wulff Ekins, Halfdan

PY - 2022/11/3

Y1 - 2022/11/3

KW - Det Humanistiske Fakultet

KW - grøn omstilling

KW - Landbrug

KW - SSH

M3 - Andet bidrag

PB - Green Solution Center

CY - København

ER -

ID: 321894821