Steen Stender
Adjungeret professor
Ernæring og Sundhed
Nørre Allé 51
2200 København N
- 2006
- Udgivet
Fish is still healthy
Astrup, A., Dyerberg, J. & Stender, Steen, 2006, I: BMJ - British Medical Journal - Clinical Research Edition. s. 1-2 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Letter › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Comparison of effects on insulin sensitivity and glucose metabolism of a moderate-fat diet, high in monounsaturated fatty acids vs. a low-fat, carbohydrate-rich vs. a control diet: a randomized six months strictly controlled intervention trial following 8 weeks weight loss
Due, A. P., Larsen, T. M., Hermansen, K., Stender, Steen, Toubro, S. & Astrup, A., 2006, Ikke angivet. The International Association for the Study of Obesity, s. 57 1 s. (Obesity Reviews; Nr. Suppl. 2, Bind 7).Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferenceabstrakt i proceedings › Forskning
- Udgivet
Trans, and n-3 polyunsaturated fatty acids and vascular function - a yin yang situation?
Dyerberg, J., Christensen, J. H., Eskesen, D., Astrup, A. & Stender, Steen, 2006, I: Atherosclerosis - Supplements. 7, 2, s. 33-35 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Effect of a moderate-fat diet, high in monounsaturated fatty acids vs. a low-fat, carbohydrate-rich vs. a control diet on body weight, body composition and cardiovascular risk factors: a randomized 6 months strictly controlled dietary intervention trial using the shop model
Larsen, T. M., Due, A. P., Hermansen, K., Stender, Steen, Toubro, S. & Astrup, A., 2006. 1 s.Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
- Udgivet
A trans world journey
Stender, Steen, Dyerberg, J., Bysted, A., Leth, T. & Astrup, A., 2006, I: Atherosclerosis - Supplements. 7, 2, s. 47-52 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Consumer protection through a legislative ban on industrially produced trans fatty acids in foods in Denmark
Stender, Steen, Dyerberg, J. & Astrup, A., 2006, I: Scandinavian Journal of Food and Nutrition. 50, 4, s. 155-160 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
High levels of industrially produced trans fat in popular fast foods
Stender, Steen, Dyerberg, J. & Astrup, A., 2006, I: New England Journal of Medicine. 354, 15, s. 1650-1652 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Højt indhold af industrielt producerede transfedtsyrer i populære fødevarer - men ikke i Danmark: sekundærpublikation
Stender, Steen, Dyerberg, J., Bysted, A., Leth, T. & Astrup, A., 2006, I: Ugeskrift for læger. 168, 17, s. 1654-1657 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 10820018
Flest downloads
-
224
downloads
Subsequent Event Risk in Individuals with Established Coronary Heart Disease: Design and Rationale of the GENIUS-CHD Consortium
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
192
downloads
Artificial trans fat in popular foods in 2012 and in 2014: a market basket investigation in six European countries
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
165
downloads
Hypertension genetic risk score is associated with burden of coronary heart disease among patients referred for coronary angiography
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet