Steen Stender

Steen Stender

Adjungeret professor


  1. 2006
  2. Udgivet

    Fish is still healthy

    Astrup, A., Dyerberg, J. & Stender, Steen, 2006, I: BMJ - British Medical Journal - Clinical Research Edition. s. 1-2 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftLetterForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Comparison of effects on insulin sensitivity and glucose metabolism of a moderate-fat diet, high in monounsaturated fatty acids vs. a low-fat, carbohydrate-rich vs. a control diet: a randomized six months strictly controlled intervention trial following 8 weeks weight loss

    Due, A. P., Larsen, T. M., Hermansen, K., Stender, Steen, Toubro, S. & Astrup, A., 2006, Ikke angivet. The International Association for the Study of Obesity, s. 57 1 s. (Obesity Reviews; Nr. Suppl. 2, Bind 7).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  4. Udgivet

    Trans, and n-3 polyunsaturated fatty acids and vascular function - a yin yang situation?

    Dyerberg, J., Christensen, J. H., Eskesen, D., Astrup, A. & Stender, Steen, 2006, I: Atherosclerosis - Supplements. 7, 2, s. 33-35 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet
  6. Udgivet

    A trans world journey

    Stender, Steen, Dyerberg, J., Bysted, A., Leth, T. & Astrup, A., 2006, I: Atherosclerosis - Supplements. 7, 2, s. 47-52 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Consumer protection through a legislative ban on industrially produced trans fatty acids in foods in Denmark

    Stender, Steen, Dyerberg, J. & Astrup, A., 2006, I: Scandinavian Journal of Food and Nutrition. 50, 4, s. 155-160 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    High levels of industrially produced trans fat in popular fast foods

    Stender, Steen, Dyerberg, J. & Astrup, A., 2006, I: New England Journal of Medicine. 354, 15, s. 1650-1652 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Højt indhold af industrielt producerede transfedtsyrer i populære fødevarer - men ikke i Danmark: sekundærpublikation

    Stender, Steen, Dyerberg, J., Bysted, A., Leth, T. & Astrup, A., 2006, I: Ugeskrift for læger. 168, 17, s. 1654-1657 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 10820018