Steen Stender
Adjungeret professor
Ernæring og Sundhed
Nørre Allé 51
2200 København N
- 2005
- Udgivet
Ernæringsforskningens historie i Danmark
Astrup, A., Helms, P., Dyerberg, J. & Stender, Steen, 2005, Menneskets Ernæring. Astrup, A., Dyerberg, J. & Stender, S. (red.). 2 udg. København: Handelshøjskolens Forlag, s. 453-463 11 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Undervisning
- Udgivet
Forord
Astrup, A., Dyerberg, J. & Stender, Steen, 2005, Menneskets Ernæring. Astrup, A., Dyerberg, J. & Stender, S. (red.). 2 udg. København: Handelshøjskolens Forlag, s. 5 1 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Forord/efterskrift › Undervisning
- Udgivet
Fødevarer og næringsstoffer
Astrup, A., Dyerberg, J. & Stender, Steen, 2005, Menneskets Ernæring. Astrup, A., Dyerberg, J. & Stender, S. (red.). 2 udg. København: Handelshøjskolens Forlag, s. 51-53 3 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Undervisning
- Udgivet
Kostrådene 2005
Astrup, A., Andersen, N. L., Stender, Steen & Trolle, E., 2005, Søborg: Ernæringsrådet og Danmarks Fødevareforskning. 88 s. (Publikation / Ernæringsrådet og Danmarks Fødevareforskning; Nr. 36).Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Formidling
- Udgivet
Kostrådene 2005: Statusartikel
Astrup, A., Andersen, N. L., Stender, Steen & Trolle, E., 2005, I: Ugeskrift for læger. 167, 21, s. 2296-2299 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Legemets opbygning og funktioner
Astrup, A., Dyerberg, J. & Stender, Steen, 2005, Menneskets Ernæring. Astrup, A., Dyerberg, J. & Stender, S. (red.). 2 udg. København: Handelshøjskolens Forlag, s. 20-30 11 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Undervisning
- Udgivet
Menneskets ernæring
Astrup, A., Dyerberg, J. & Stender, Steen, 2005, Menneskets Ernæring. Astrup, A., Dyerberg, J. & Stender, S. (red.). 2 udg. København: Handelshøjskolens Forlag, s. 17-19 3 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Undervisning
- Udgivet
The effect of diets high in protein or carbohydrate on inflammatory markers in overweight subjects
Due, A., Toubro, S., Stender, Steen, Skov, A. R. & Astrup, A., 2005, I: Diabetes, Obesity and Metabolism. 7, 3, s. 223-229 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
N-3 flerumættede fedtsyrer og hjerte-kar-sygdom: Cochrananalyse med uklar konklusion. International Forskning
Dyerberg, J., Astrup, A. & Stender, Steen, 2005, I: Ugeskrift for læger. 167, 18, s. 1971-1972 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Forebygger fisk og n-3-fedtsyrer hjertesygdom? Svar på Peter Marckmann's debatindlæg
Dyerberg, J., Stender, Steen & Astrup, A., 2005, I: Ugeskrift for læger. 167, 32, s. 2915-2916 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Kommentar/debat › Forskning › fagfællebedømt
ID: 10820018
Flest downloads
-
224
downloads
Subsequent Event Risk in Individuals with Established Coronary Heart Disease: Design and Rationale of the GENIUS-CHD Consortium
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
192
downloads
Artificial trans fat in popular foods in 2012 and in 2014: a market basket investigation in six European countries
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
165
downloads
Hypertension genetic risk score is associated with burden of coronary heart disease among patients referred for coronary angiography
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet