Steen Stender

Steen Stender

Adjungeret professor


  1. 2005
  2. Udgivet

    Ernæringsforskningens historie i Danmark

    Astrup, A., Helms, P., Dyerberg, J. & Stender, Steen, 2005, Menneskets Ernæring. Astrup, A., Dyerberg, J. & Stender, S. (red.). 2 udg. København: Handelshøjskolens Forlag, s. 453-463 11 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

  3. Udgivet

    Forord

    Astrup, A., Dyerberg, J. & Stender, Steen, 2005, Menneskets Ernæring. Astrup, A., Dyerberg, J. & Stender, S. (red.). 2 udg. København: Handelshøjskolens Forlag, s. 5 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportForord/efterskriftUndervisning

  4. Udgivet

    Fødevarer og næringsstoffer

    Astrup, A., Dyerberg, J. & Stender, Steen, 2005, Menneskets Ernæring. Astrup, A., Dyerberg, J. & Stender, S. (red.). 2 udg. København: Handelshøjskolens Forlag, s. 51-53 3 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

  5. Udgivet

    Kostrådene 2005

    Astrup, A., Andersen, N. L., Stender, Steen & Trolle, E., 2005, Søborg: Ernæringsrådet og Danmarks Fødevareforskning. 88 s. (Publikation / Ernæringsrådet og Danmarks Fødevareforskning; Nr. 36).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

  6. Udgivet

    Kostrådene 2005: Statusartikel

    Astrup, A., Andersen, N. L., Stender, Steen & Trolle, E., 2005, I: Ugeskrift for læger. 167, 21, s. 2296-2299 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Legemets opbygning og funktioner

    Astrup, A., Dyerberg, J. & Stender, Steen, 2005, Menneskets Ernæring. Astrup, A., Dyerberg, J. & Stender, S. (red.). 2 udg. København: Handelshøjskolens Forlag, s. 20-30 11 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

  8. Udgivet

    Menneskets ernæring

    Astrup, A., Dyerberg, J. & Stender, Steen, 2005, Menneskets Ernæring. Astrup, A., Dyerberg, J. & Stender, S. (red.). 2 udg. København: Handelshøjskolens Forlag, s. 17-19 3 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

  9. Udgivet

    The effect of diets high in protein or carbohydrate on inflammatory markers in overweight subjects

    Due, A., Toubro, S., Stender, Steen, Skov, A. R. & Astrup, A., 2005, I: Diabetes, Obesity and Metabolism. 7, 3, s. 223-229 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    N-3 flerumættede fedtsyrer og hjerte-kar-sygdom: Cochrananalyse med uklar konklusion. International Forskning

    Dyerberg, J., Astrup, A. & Stender, Steen, 2005, I: Ugeskrift for læger. 167, 18, s. 1971-1972 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Forebygger fisk og n-3-fedtsyrer hjertesygdom? Svar på Peter Marckmann's debatindlæg

    Dyerberg, J., Stender, Steen & Astrup, A., 2005, I: Ugeskrift for læger. 167, 32, s. 2915-2916 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKommentar/debatForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 Næste

ID: 10820018