Siv Steffen Nygaard

Siv Steffen Nygaard

Ekstern ph.d.-studerende

Jeg har 10 års international folkesundhedserfaring og en kandidatuddannelse i folkesundhedsvidenskab fra London School of Hygiene and Tropical Medicine.

Jeg er nu ph.d. studerende ved Afdeling for Social Medicin, hvor jeg undersøger sundhedseffekterne af store strukturelle ændringer i et etnisk forskelligartet socialt boligområde (Sundhed, Trivsel og Sociale Relationer i Taastrupgaard - STRIT). Mit hovedfokus er på udvikling af metoder og kvantitativ data analyse.

Min tidligere erhvervserfaring inkluderer bl.a. WHO i Mozambique, hvor jeg var en del af et operationelt forskningsteam, som varetog implementeringen af ​​et randomiseret kontrolleret forsøg, der evaluerede effekten af ​​et kit til at forbedring af graviditetstjek i 10 forskellige sundhedscentre over hele landet.

Derudover har jeg arbejdet som Research Associate på Liverpool School of Tropical Medicine. Her deltog jeg i en stor evaluering af flere metoder af Health Transition Fund i Zimbabwe og analyserede både kvantitative spørgeskemadata og kvalitative interviewdata for at undersøge, hvordan implementeringen af ​​fonden havde påvirket sundhedsydelser i en række sundhedscentre.

ID: 217142639