Ole Fryd

Ole Fryd

Lektor

Medlem af:

Ole Fryd er lektor i landskabsarkitektur og planlægning. I sit arbejde udforsker han potentialer for integreret byplanlægning og bæredygtig håndtering af byens vandressource med særlig fokus på synergien mellem landskabsbaseret regnvandshåndtering og realiseringen af byers strategiske udviklingsmål.

I samarbejde med forskerkollegaer, samt rådgivere og embedsmænd søger Ole at initiere en bæredygtig byudvikling, som dels tager udgangspunkt i en forståelse for vandets kredsløb og samhørighed med byens grønne områder, dels søger at imødekomme globale udfordringer som klimaforandringer og stadig større byområder.

Ole Fryd er uddannet civilingeniør i arkitektur & design fra Aalborg Universitet (2005) og har en ph.d. i landskabsarkitektur og planlægning fra Københavns Universitet (2011). I perioden 2012-2016 var Ole ansat som adjunkt ved University of Melbourne i Australien.

Se noget af Oles arbejde i Dar es Salaam, Tanzania, i denne video, eller klik her for at høre ham tale om klimaforandringer og kystbyer.

ID: 4228064