Lene Jespersen
Professor
Food Microbiology, Gut Health, and Fermentation
Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C, 85 Fødevarebygningen, Bygning: 85-4-A435
Medlem af:
ORCID: 0000-0002-2555-5948
1 - 2 ud af 2Pr. side: 10
- 2005
- Udgivet
African fermented foods: role of yeasts
Jespersen, Lene, 2005, Food fermentation. The Nederlands: Wageningen Academic Publishers, s. 45-52 8 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Undervisning
- Udgivet
Fermented food and starter cultures
Josephsen, J. & Jespersen, Lene, 2005, Handbook of food science, technology and engineering. Bind 4. s. 1-20 20 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Undervisning
ID: 4234903
Flest downloads
-
3730
downloads
Ammonia production and its possible role as a mediator of communication for Debaryomyces hansenii and other cheese-relevant yeast species
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
3261
downloads
The language of cheese-ripening cultures
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
2202
downloads
Attachment behaviour of pathogenic bacteria on food and food contact surfaces in container transport
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferenceabstrakt i proceedings › Forskning
Udgivet