Jakob Dreyer

Jakob Dreyer

Ph.d. stipendiat, Videnskabelig assistent, Undervisningsassistent

Medlem af:

  • Centre for Resolution of International Conflicts

Forskning
I min afhandling undersøger jeg, hvordan vi i en tid med geopolitisk forandring, skaber international handling til at tackle fjerne og indirekte trusler med særlig fokus på klimaforandringer. Jeg arbejder særligt med Europa og EU´s rolle som global politisk aktør. Min forskning kombinerer kvalitative og kvantitative metoder.

Jeg har desuden en baggrund som sprogofficer i arabisk og var udsendt til Irak i 2016 og 2017, og jeg har tidligere arbejdet på Dansk Institut for Internationale Studier.


Undervisning og formidling

I de seneste tre år har jeg udviklet faget "Klimadiplomati: Dilemmaer mellem sikkerhed, handel og udvikling" med to diplomater fra Udenrigsministeriet (https://kurser.ku.dk/course/astk18370u/2021-2022). I efteråret 2019 underviste jeg i specialiseringen, Internationale Relationer og Konfliktløsning og jeg har tidligere været instruktor i faget International Politik.

Jeg har en bred erfaring med formidling inden for mit forskningsområde og har blandt andet bidraget med analyser til European Council of Foreign Relations, DR, TV2, Weekendavisen, Information, Altinget, Kristeligt Dagblad og Ræson.

ID: 182571204