The Taste of Change: Sustainability Transitions in the Danish Agri-Food Landscape
Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Jesper Lee Jyderup - Inviteret foredragsholder
Hvorfor udskydes bæredygtige handlinger somme tider af organisationer, der ellers er bæredygtighedsorienterede? På baggrund af mit forskningsprojekt reflekterer jeg i denne præsentation over, hvordan almindelige ting i den organsatoriske hverdag gøres til barrierer for bæredygtige handlinger. En udvidet forståelse af barrierer, der også inkluderer organisatoriske hverdagsgenstande, er et vigtigt bidrag i forhold til at accelerere den grønne omstilling.
2 nov. 2022
Begivenhed (Seminar)
Titel | The Taste of Change |
---|---|
Dato | 02/11/2022 → 02/11/2022 |
Hjemmeside | |
Afholdelsessted | Center for Applied Ecological Thinking, Læderstræde 20 |
By | Copenhagen |
Land/Område | Danmark |
Grad af anerkendelse | National begivenhed |
- Grøn omstilling, Partnerskaber, Materiel kultur, Bæredygtige handlinger, Transition Management
Forskningsområder
ID: 328889164