Iben Lykke Petersen
Lektor
Food Analytics and Biotechnology
Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C, 71 Højhus 71, Bygning: 71-5-T523
Medlem af:
- 2022
- Udgivet
Combining high-protein ingredients from pseudocereals and legumes for the development of fresh high-protein hybrid pasta: enhanced nutritional profile
Hoehnel, A., Bez, J., Petersen, Iben Lykke, Amarowicz, R., Juśkiewicz, J., Zannini, E. & Arendt, E. K., 2022, I: Journal of the Science of Food and Agriculture. 102, 12, s. 5000–5010Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Design of a Functional Pea Protein Matrix for Fermented Plant-Based Cheese
Masiá, Carmen, Jensen, Poul Erik, Petersen, Iben Lykke & Buldo, P., 2022, I: Foods. 11, 2, 13 s., 178.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Formulation, pilot-scale preparation, physicochemical characterization and digestibility of a lentil protein-based model infant formula powder
Alonso-Miravalles, L., Barone, Giovanni, Waldron, D., Bez, J., Joehnke, M. S., Petersen, Iben Lykke, Zannini, E., Arendt, E. K. & O'Mahony, J. A., 2022, I: Journal of the Science of Food and Agriculture. 102, 12, s. 5044-5054Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Lipid composition of the Amazonian "Mountain Sacha Inchis" including Plukenetia carolis-vegae Bussmann, Paniagua & C.Téllez
Kodahl, N., Frandsen, H. B., Lütken, Henrik Vlk, Petersen, Iben Lykke, Paredes Andrade, N. J., García-Davila, C. & Sørensen, Marten, 2022, I: Scientific Reports. 12, 1, 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Perspective on the Effect of Protein Extraction Method on the Antinutritional Factor (ANF) Content in Seeds
Amin, Ashwitha, Petersen, Iben Lykke, Malmberg, C. & Orlien, Vibeke, 2022, I: ACS Food Science & Technology. 2, 4, s. 604-612 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Texturized Vegetable Protein as a Source of Protein Fortification of Wheat Buns
Laugesen, S. B., Dethlefsen, S. L., Petersen, Iben Lykke & Aaslyng, M. D., 2022, I: Foods. 11, 22, 14 s., 3647.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 84108231
Flest downloads
-
3054
downloads
Biomarkers in herbicide exposed plants
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Ph.d.-afhandling › Forskning
Udgivet -
238
downloads
Comparison of Faba Bean Protein Ingredients Produced Using Dry Fractionation and Isoelectric Precipitation: Techno-Functional, Nutritional and Environmental Performance
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
188
downloads
Amino Acid Composition of Novel Plant Drinks from Oat, Lentil and Pea
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet