Vibeke Orlien

Vibeke Orlien

Lektor

Forskningsaktiviteter:

  • Fødevarekemi og –fysik i relation til forarbejdning og opbevaring af fødevarer
  • Termodynamik i fødevarer
  • Højtryksmetoder til forarbejdning af fødevarer og virkningerne på fødevarekomponenter og deres egenskaber
  • Højtryksinducerede proteinændringer i kød-, mælke- og planteprodukter med fokus på tekstur og proteinfordøjelse
  • Udvikling af nye fødevarer ved forskellige herunder særligt ikke-termiske forarbejdningsteknologier

Researchgate: https://www.researchgate.net/profile/Vibeke_Orlien

 

Videnskabelig organisator

  • Kongresvært for the 11th International Conference on High Pressure Bioscience and Biotechnology (HPBB2020), Juli 2022
  • Kongresvært for the 1st International workshop “food processing for preserving bioactive and nutritional compounds”, juli 2016

 

Undervisnings- og vejledningsområder

  • Vejleder for ph.d.-studerende og post.doc ifm nationale og internationale forskningsprojekter
  • Vejleder for bachelor- og kandidatstuderende i samarbejde med små og store virksomheder

ID: 4226516