Andreas Blennow

Andreas Blennow

Professor

Medlem af:


    1. Udgivet

      Influence of different GBSS I and GWD combinations on the amylose localization within wheat and potato starch granules

      Yuryev, V., Kozlov, S. S., Noda, T., Bertoft, E. & Blennow, Andreas, 2007, Starch: achievements in understanding of structure and functionality. Yuryev, V., Tomasik, P. & Bertoft, E. (red.). New York: Nova Science Publishers, s. 1-47 47 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

    2. Udgivet

      Testing properties of potato starch from different scales of isolations - a ringtest

      Wischmann, B., Ahmt, T., Bandsholm, O., Blennow, Andreas, Young, N., Jeppesen, L. & Thomsen, L., 2007, I: Journal of Food Engineering. 79, 3, s. 970-978 9 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    3. Udgivet

      Acid treatment of granular potato starches

      Wikman, J., Bertoft, E. & Blennow, Andreas, 2007. 1 s.

      Publikation: KonferencebidragPosterForskning

    4. Udgivet

      Acid treatment of granular potato starches

      Wikman, J., Blennow, Andreas & Bertoft, E., 2007. 1 s.

      Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

    5. Udgivet

      Structural and thermodynamic properties of high-amylose wrinkled pea and starch branching enzyme-suppressed potato starches

      S. Kozlov, S., Blennow, Andreas, E. Pavlovskaya, N., V. Krivandin, A. & P. Yuryev, V., 2007, Starch: progress in basic and applied science. Krakow: Polskie Towarzystwo Technologów Zywnosci, Obbzial Maloposlki, s. 43-78 36 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

    6. Udgivet

      Mutational analysis of individual roles of carbohydrate binding surface sites in barley a-amylase 1

      Nielsen, M. M., Seo, E., Andersen, J., Dilokpimol, A., Bozonnet, S., Hachem, M. A., Næsted, H., Blennow, Andreas & Svensson, B., 2007, Ikke angivet. Janecek, Š. (red.). Slovak Academy of Sciences, s. 78 1 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

    7. Udgivet

      Starch granule hydration as investigated by 1H HR-MAS NMR

      Larsen, F. H., Engelsen, Søren Balling & Blennow, Andreas, 2007, Starch: progress in basic and applied science. Tomasik, P., Yuryev, V. P. & Bertoft, E. (red.). Krakow: Polskie Towarzystwo Technologów Zywnosci, Obbzial Maloposlki, s. 133-146 14 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

    8. Udgivet

      Structural and thermodynamic properties of starches extracted from GBSS and GWD suppressed potato lines

      Kozlov, S. S., Blennow, Andreas, Krivandin, A. V. & Yuryev, V. P., 2007, I: International Journal of Biological Macromolecules. 40, 5, s. 449-460 12 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    9. Udgivet

      The structure and hydration of alpha-glucan model compounds

      Hansen, P. I., Larsen, F. H., Motawie, Mohammed Saddik, Blennow, Andreas & Engelsen, Søren Balling, 2007. 1 s.

      Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

    10. Udgivet

      The molecular hydration of starch

      Hansen, P. I., Larsen, F. H., Motawie, Mohammed Saddik, Blennow, Andreas & Engelsen, Søren Balling, 2007. 1 s.

      Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

    Forrige 1 2 Næste

    ID: 4224821