Forsker Kontakt Emne
Søg efter forsker Søg i kontaktinformation Søg i emner

Lars Ove Dragsted,

Sektionsleder, Professor, Klinisk og forebyggende ernæring

Telefon: 35 33 26 94
Mail: ldra@nexs.ku.dk

  • Fødevarer og næringsstoffers påvirkning på vores sundhed

Anne Raben,

Professor, Fedmeforskning

Telefon: 35 33 36 53
Mobil: 21 30 69 12
Mail: ara@nexs.ku.dk

  • Fedmeforebyggelse og -bekæmpelse
  • Fedmeårsager
  • Tarmflora

Susanne Knøchel,

Professor, Microbiology and Fermentation

Telefon: 35 33 32 58
Mail: skn@food.ku.dk

  • Fødevare-og vandbårne bakterier og patogener
  • Mikrobiologi i fødevarer
  • Hygiejne i fødevareproduktion

Rasmus Bro,

Professor, Chemometrics and Analytical Technology

Telefon: 35 33 32 96
Mobil: 40 92 61 18
Mail: rb@food.ku.dk

  • Kemometri og multivariat dataanayse
  • Data Mining
  • Klassifikation

Lotte Holm,

Professor, Fødevaresociologi

Telefon: 35 33 24 96
Mail: loho@ifro.ku.dk

  • Kurer
  • Fødevarekultur
  • Spisevaner
  • Spisekultur
  • Menneskers relationer til mad
  • Institutionsmåltider
  • Ældremad
  • Børn og mad

Christian Bugge Henriksen

Lektor, Institut for Plante- og Miljøvidenskab

Telefon: 35333575
Mail: 
cbh@plen.ku.dk

  • Plantebaseret kost
  • Fødevaresystemet

Kristian Holst Laursen

Lektor, Institut for Plante- og Miljøvidenskab

Telefon: 35333728
mail: holst@plen.ku.dk

  • Planteernæring
  • Fødevarekvalitet

Wender Bredie

Professor, KU Food

Telefon: 35333242
Mail: wb@food.ku.dk

  • Smag
  • Sensorik
  • Fødevarepræferencer

Michael Bom Frøst

Lektor, KU Food

Telefon: 35333207
Mail: mbf@food.ku.dk

  • Food Design Thinking
  • Smag 
  • Sensorik
  • Innovative fødevarer

Bente Halkier

Professor, Sociologisk Institut

Telefon: 35335044
Mail: beh@soc.ku.dk

  • Hverdgslivssociologi
  • Forbrugssociologi
  • Videnssociologi
  • Kultursociolog