Tryllesvampen, der ændrer smagen på grøntsager
Research output: Contribution to journal › Journal article › Communication
Standard
Tryllesvampen, der ændrer smagen på grøntsager. / Mouritsen, Ole G.
In: Politiken MAD, Vol. 2, 2019, p. 84.Research output: Contribution to journal › Journal article › Communication
Harvard
Mouritsen, OG 2019, 'Tryllesvampen, der ændrer smagen på grøntsager', Politiken MAD, vol. 2, pp. 84.
APA
Mouritsen, O. G. (2019). Tryllesvampen, der ændrer smagen på grøntsager. Politiken MAD, 2, 84.
Vancouver
Mouritsen OG. Tryllesvampen, der ændrer smagen på grøntsager. Politiken MAD. 2019;2:84.
Author
Bibtex
@article{9466025c008f422da382e74a477d289d,
title = "Tryllesvampen, der {\ae}ndrer smagen p{\aa} gr{\o}ntsager",
author = "Mouritsen, {Ole G.}",
year = "2019",
language = "Dansk",
volume = "2",
pages = "84",
journal = "Politiken MAD",
issn = " 2596-9633",
}
RIS
TY - JOUR
T1 - Tryllesvampen, der ændrer smagen på grøntsager
AU - Mouritsen, Ole G.
PY - 2019
Y1 - 2019
M3 - Tidsskriftartikel
VL - 2
SP - 84
JO - Politiken MAD
JF - Politiken MAD
SN - 2596-9633
ER -
ID: 230973702