Tid i grøn omstilling
Research output: Working paper › Research
Standard
Tid i grøn omstilling. / Jyderup, Jesper Lee; Sejersen, Frank.
2022.Research output: Working paper › Research
Harvard
APA
Vancouver
Author
Bibtex
}
RIS
TY - UNPB
T1 - Tid i grøn omstilling
AU - Jyderup, Jesper Lee
AU - Sejersen, Frank
N1 - Insightpaper #1 fra forskningsprojektet 'Partnerships as Driver for Low-Carbon Transitions in Urban Food Systems'
PY - 2022/5/2
Y1 - 2022/5/2
N2 - Tid er et centralt anliggende for en grøn omstilling af mad. Ofte bliver tid brugt som kulissen for den grønne omstilling. Men hvis vi i stedet gør tid til hovedpersonen, får vi øje på en række vigtige brikker til at forstå, hvordan fødevaresystemerne kan skubbes i en mere bæredygtig retning, men også hvorfor det kræver et større kulturelt opgør med dominerende tidsforståelser, som vi i dag tager for givet.
AB - Tid er et centralt anliggende for en grøn omstilling af mad. Ofte bliver tid brugt som kulissen for den grønne omstilling. Men hvis vi i stedet gør tid til hovedpersonen, får vi øje på en række vigtige brikker til at forstå, hvordan fødevaresystemerne kan skubbes i en mere bæredygtig retning, men også hvorfor det kræver et større kulturelt opgør med dominerende tidsforståelser, som vi i dag tager for givet.
KW - Det Humanistiske Fakultet
KW - Grøn omstilling
KW - madiværksættere
KW - temporalitet
KW - tid
KW - fødvaresystem
KW - Green transition
KW - Food entrepreneurs
KW - Temporality
KW - Temporal dynamics
KW - Time
KW - Food systems
M3 - Working paper
BT - Tid i grøn omstilling
ER -
ID: 305518948