Standard
Samspil mellem økologisk forbrug og sundhed. / Denver, Sigrid; Ditlevsen, Kia; Lassen, Jesper; Nordström, Leif Jonas; Sandøe, Peter; Christensen, Tove.
Øget efterspørgsel efter danske økologiske fødevarer: Tre studier af motiver og ønsker hos forbrugerne med fokus på sundhed, lokale fødevarer og øget eksport. ed. / Tove Christensen; Peter Sandøe. Frederiksberg : Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, 2018. p. 11-33.
Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceeding › Report chapter › Research
Harvard
Denver, S, Ditlevsen, K, Lassen, J, Nordström, LJ
, Sandøe, P & Christensen, T 2018,
Samspil mellem økologisk forbrug og sundhed. in T Christensen & P Sandøe (eds),
Øget efterspørgsel efter danske økologiske fødevarer: Tre studier af motiver og ønsker hos forbrugerne med fokus på sundhed, lokale fødevarer og øget eksport. Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, Frederiksberg, pp. 11-33. <
https://curis.ku.dk/ws/files/188715970/KU_get_eftersp_rgsel_efter_danske_kologiske_f_devarer_Web.pdf>
APA
Denver, S., Ditlevsen, K., Lassen, J., Nordström, L. J.
, Sandøe, P., & Christensen, T. (2018).
Samspil mellem økologisk forbrug og sundhed. In T. Christensen, & P. Sandøe (Eds.),
Øget efterspørgsel efter danske økologiske fødevarer: Tre studier af motiver og ønsker hos forbrugerne med fokus på sundhed, lokale fødevarer og øget eksport (pp. 11-33). Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet.
https://curis.ku.dk/ws/files/188715970/KU_get_eftersp_rgsel_efter_danske_kologiske_f_devarer_Web.pdf
Vancouver
Denver S, Ditlevsen K, Lassen J, Nordström LJ, Sandøe P, Christensen T. Samspil mellem økologisk forbrug og sundhed. In Christensen T, Sandøe P, editors, Øget efterspørgsel efter danske økologiske fødevarer: Tre studier af motiver og ønsker hos forbrugerne med fokus på sundhed, lokale fødevarer og øget eksport. Frederiksberg: Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet. 2018. p. 11-33
Author
Denver, Sigrid ; Ditlevsen, Kia ; Lassen, Jesper ; Nordström, Leif Jonas ; Sandøe, Peter ; Christensen, Tove. / Samspil mellem økologisk forbrug og sundhed. Øget efterspørgsel efter danske økologiske fødevarer: Tre studier af motiver og ønsker hos forbrugerne med fokus på sundhed, lokale fødevarer og øget eksport. editor / Tove Christensen ; Peter Sandøe. Frederiksberg : Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, 2018. pp. 11-33
Bibtex
@inbook{a4e62bcf8dca4110997dc3a888ff13a8,
title = "Samspil mellem {\o}kologisk forbrug og sundhed",
author = "Sigrid Denver and Kia Ditlevsen and Jesper Lassen and Nordstr{\"o}m, {Leif Jonas} and Peter Sand{\o}e and Tove Christensen",
year = "2018",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-92591-88-3",
pages = "11--33",
editor = "Tove Christensen and Peter Sand{\o}e",
booktitle = "{\O}get eftersp{\o}rgsel efter danske {\o}kologiske f{\o}devarer",
publisher = "Institut for F{\o}devare- og Ressource{\o}konomi, K{\o}benhavns Universitet",
}
RIS
TY - GEN
T1 - Samspil mellem økologisk forbrug og sundhed
AU - Denver, Sigrid
AU - Ditlevsen, Kia
AU - Lassen, Jesper
AU - Nordström, Leif Jonas
AU - Sandøe, Peter
AU - Christensen, Tove
PY - 2018
Y1 - 2018
M3 - Bidrag til rapport
SN - 978-87-92591-88-3
SP - 11
EP - 33
BT - Øget efterspørgsel efter danske økologiske fødevarer
A2 - Christensen, Tove
A2 - Sandøe, Peter
PB - Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet
CY - Frederiksberg
ER -