Samspil mellem økologisk forbrug og sundhed

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingReport chapterResearch

Standard

Samspil mellem økologisk forbrug og sundhed. / Denver, Sigrid; Ditlevsen, Kia; Lassen, Jesper; Nordström, Leif Jonas; Sandøe, Peter; Christensen, Tove.

Øget efterspørgsel efter danske økologiske fødevarer: Tre studier af motiver og ønsker hos forbrugerne med fokus på sundhed, lokale fødevarer og øget eksport. ed. / Tove Christensen; Peter Sandøe. Frederiksberg : Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, 2018. p. 11-33.

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingReport chapterResearch

Harvard

Denver, S, Ditlevsen, K, Lassen, J, Nordström, LJ, Sandøe, P & Christensen, T 2018, Samspil mellem økologisk forbrug og sundhed. in T Christensen & P Sandøe (eds), Øget efterspørgsel efter danske økologiske fødevarer: Tre studier af motiver og ønsker hos forbrugerne med fokus på sundhed, lokale fødevarer og øget eksport. Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, Frederiksberg, pp. 11-33. <https://curis.ku.dk/ws/files/188715970/KU_get_eftersp_rgsel_efter_danske_kologiske_f_devarer_Web.pdf>

APA

Denver, S., Ditlevsen, K., Lassen, J., Nordström, L. J., Sandøe, P., & Christensen, T. (2018). Samspil mellem økologisk forbrug og sundhed. In T. Christensen, & P. Sandøe (Eds.), Øget efterspørgsel efter danske økologiske fødevarer: Tre studier af motiver og ønsker hos forbrugerne med fokus på sundhed, lokale fødevarer og øget eksport (pp. 11-33). Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet. https://curis.ku.dk/ws/files/188715970/KU_get_eftersp_rgsel_efter_danske_kologiske_f_devarer_Web.pdf

Vancouver

Denver S, Ditlevsen K, Lassen J, Nordström LJ, Sandøe P, Christensen T. Samspil mellem økologisk forbrug og sundhed. In Christensen T, Sandøe P, editors, Øget efterspørgsel efter danske økologiske fødevarer: Tre studier af motiver og ønsker hos forbrugerne med fokus på sundhed, lokale fødevarer og øget eksport. Frederiksberg: Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet. 2018. p. 11-33

Author

Denver, Sigrid ; Ditlevsen, Kia ; Lassen, Jesper ; Nordström, Leif Jonas ; Sandøe, Peter ; Christensen, Tove. / Samspil mellem økologisk forbrug og sundhed. Øget efterspørgsel efter danske økologiske fødevarer: Tre studier af motiver og ønsker hos forbrugerne med fokus på sundhed, lokale fødevarer og øget eksport. editor / Tove Christensen ; Peter Sandøe. Frederiksberg : Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, 2018. pp. 11-33

Bibtex

@inbook{a4e62bcf8dca4110997dc3a888ff13a8,
title = "Samspil mellem {\o}kologisk forbrug og sundhed",
author = "Sigrid Denver and Kia Ditlevsen and Jesper Lassen and Nordstr{\"o}m, {Leif Jonas} and Peter Sand{\o}e and Tove Christensen",
year = "2018",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-92591-88-3",
pages = "11--33",
editor = "Tove Christensen and Peter Sand{\o}e",
booktitle = "{\O}get eftersp{\o}rgsel efter danske {\o}kologiske f{\o}devarer",
publisher = "Institut for F{\o}devare- og Ressource{\o}konomi, K{\o}benhavns Universitet",

}

RIS

TY - GEN

T1 - Samspil mellem økologisk forbrug og sundhed

AU - Denver, Sigrid

AU - Ditlevsen, Kia

AU - Lassen, Jesper

AU - Nordström, Leif Jonas

AU - Sandøe, Peter

AU - Christensen, Tove

PY - 2018

Y1 - 2018

M3 - Bidrag til rapport

SN - 978-87-92591-88-3

SP - 11

EP - 33

BT - Øget efterspørgsel efter danske økologiske fødevarer

A2 - Christensen, Tove

A2 - Sandøe, Peter

PB - Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet

CY - Frederiksberg

ER -

ID: 188719074