Naturvidenskaben bag gastronomien
Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceeding › Book chapter › Communication
Standard
Naturvidenskaben bag gastronomien. / Mouritsen, Ole G.
Gastronomiens spor i det danske samfund. ed. / Ole G. Mouritsen. Aarhus : Trykværket, 2024. p. 37-45.Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceeding › Book chapter › Communication
Harvard
Mouritsen, OG 2024, Naturvidenskaben bag gastronomien. in OG Mouritsen (ed.), Gastronomiens spor i det danske samfund. Trykværket, Aarhus, pp. 37-45.
APA
Mouritsen, O. G. (2024). Naturvidenskaben bag gastronomien. In O. G. Mouritsen (Ed.), Gastronomiens spor i det danske samfund (pp. 37-45). Trykværket.
Vancouver
Mouritsen OG. Naturvidenskaben bag gastronomien. In Mouritsen OG, editor, Gastronomiens spor i det danske samfund. Aarhus: Trykværket. 2024. p. 37-45
Author
Bibtex
@inbook{4ed83ac4ee584ebeb2ffd0c70f1de99a,
title = "Naturvidenskaben bag gastronomien",
author = "Mouritsen, {Ole G.}",
year = "2024",
language = "Dansk",
isbn = "9788794381413",
pages = "37--45",
editor = "Mouritsen, {Ole G.}",
booktitle = "Gastronomiens spor i det danske samfund",
publisher = "Trykv{\ae}rket",
}
RIS
TY - CHAP
T1 - Naturvidenskaben bag gastronomien
AU - Mouritsen, Ole G.
PY - 2024
Y1 - 2024
M3 - Bidrag til bog/antologi
SN - 9788794381413
SP - 37
EP - 45
BT - Gastronomiens spor i det danske samfund
A2 - Mouritsen, Ole G.
PB - Trykværket
CY - Aarhus
ER -
ID: 385572936