Naturvidenskaben bag gastronomien

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterCommunication

Standard

Naturvidenskaben bag gastronomien. / Mouritsen, Ole G.

Gastronomiens spor i det danske samfund. ed. / Ole G. Mouritsen. Aarhus : Trykværket, 2024. p. 37-45.

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterCommunication

Harvard

Mouritsen, OG 2024, Naturvidenskaben bag gastronomien. in OG Mouritsen (ed.), Gastronomiens spor i det danske samfund. Trykværket, Aarhus, pp. 37-45.

APA

Mouritsen, O. G. (2024). Naturvidenskaben bag gastronomien. In O. G. Mouritsen (Ed.), Gastronomiens spor i det danske samfund (pp. 37-45). Trykværket.

Vancouver

Mouritsen OG. Naturvidenskaben bag gastronomien. In Mouritsen OG, editor, Gastronomiens spor i det danske samfund. Aarhus: Trykværket. 2024. p. 37-45

Author

Mouritsen, Ole G. / Naturvidenskaben bag gastronomien. Gastronomiens spor i det danske samfund. editor / Ole G. Mouritsen. Aarhus : Trykværket, 2024. pp. 37-45

Bibtex

@inbook{4ed83ac4ee584ebeb2ffd0c70f1de99a,
title = "Naturvidenskaben bag gastronomien",
author = "Mouritsen, {Ole G.}",
year = "2024",
language = "Dansk",
isbn = "9788794381413",
pages = "37--45",
editor = "Mouritsen, {Ole G.}",
booktitle = "Gastronomiens spor i det danske samfund",
publisher = "Trykv{\ae}rket",

}

RIS

TY - CHAP

T1 - Naturvidenskaben bag gastronomien

AU - Mouritsen, Ole G.

PY - 2024

Y1 - 2024

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 9788794381413

SP - 37

EP - 45

BT - Gastronomiens spor i det danske samfund

A2 - Mouritsen, Ole G.

PB - Trykværket

CY - Aarhus

ER -

ID: 385572936