Kemien bag fødevarekvaliteten
Research output: Contribution to journal › Journal article › Communication
Standard
Kemien bag fødevarekvaliteten. / Orlien, Pia Vibeke; Carlsen, Charlotte Uglebjerg.
In: Plus Proces, No. 12, 2005, p. 25-27.Research output: Contribution to journal › Journal article › Communication
Harvard
APA
Vancouver
Author
Bibtex
}
RIS
TY - JOUR
T1 - Kemien bag fødevarekvaliteten
AU - Orlien, Pia Vibeke
AU - Carlsen, Charlotte Uglebjerg
PY - 2005
Y1 - 2005
N2 - Den stigende fokus på bedre og sundere fødevarer stiller store kravtil fødevarekvaliteten og dermed fødevareteknologien. Dette kræver igen intens fødevareforskning. Men hvor langt er vi - og hvor skal vi hen?
AB - Den stigende fokus på bedre og sundere fødevarer stiller store kravtil fødevarekvaliteten og dermed fødevareteknologien. Dette kræver igen intens fødevareforskning. Men hvor langt er vi - og hvor skal vi hen?
M3 - Tidsskriftartikel
SP - 25
EP - 27
JO - Plus Proces
JF - Plus Proces
IS - 12
ER -
ID: 7980994