Systemøkologiske effekter af N-gødskning i rødgran: en analyse af jordbundsforhold i relation til vækst og gødskningsrespons, samt en analyse af den stoflige bæredygtighed i rødgranplantager på sandede jorde i Vestjylland

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandling

Standard

Systemøkologiske effekter af N-gødskning i rødgran : en analyse af jordbundsforhold i relation til vækst og gødskningsrespons, samt en analyse af den stoflige bæredygtighed i rødgranplantager på sandede jorde i Vestjylland. / Vejre, H.

København : Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole, 1996.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandling

Harvard

Vejre, H 1996, Systemøkologiske effekter af N-gødskning i rødgran: en analyse af jordbundsforhold i relation til vækst og gødskningsrespons, samt en analyse af den stoflige bæredygtighed i rødgranplantager på sandede jorde i Vestjylland. Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole, København.

APA

Vejre, H. (1996). Systemøkologiske effekter af N-gødskning i rødgran: en analyse af jordbundsforhold i relation til vækst og gødskningsrespons, samt en analyse af den stoflige bæredygtighed i rødgranplantager på sandede jorde i Vestjylland. Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole.

Vancouver

Vejre H. Systemøkologiske effekter af N-gødskning i rødgran: en analyse af jordbundsforhold i relation til vækst og gødskningsrespons, samt en analyse af den stoflige bæredygtighed i rødgranplantager på sandede jorde i Vestjylland. København: Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole, 1996.

Author

Vejre, H. / Systemøkologiske effekter af N-gødskning i rødgran : en analyse af jordbundsforhold i relation til vækst og gødskningsrespons, samt en analyse af den stoflige bæredygtighed i rødgranplantager på sandede jorde i Vestjylland. København : Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole, 1996.

Bibtex

@phdthesis{145c66f0a1b711ddb6ae000ea68e967b,
title = "System{\o}kologiske effekter af N-g{\o}dskning i r{\o}dgran: en analyse af jordbundsforhold i relation til v{\ae}kst og g{\o}dskningsrespons, samt en analyse af den stoflige b{\ae}redygtighed i r{\o}dgranplantager p{\aa} sandede jorde i Vestjylland",
author = "H. Vejre",
note = "Kode for udgivelsesland: 'dk'",
year = "1996",
language = "Dansk",
publisher = "Den Kongelige Veterin{\ae}r- og Landboh{\o}jskole",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Systemøkologiske effekter af N-gødskning i rødgran

T2 - en analyse af jordbundsforhold i relation til vækst og gødskningsrespons, samt en analyse af den stoflige bæredygtighed i rødgranplantager på sandede jorde i Vestjylland

AU - Vejre, H.

N1 - Kode for udgivelsesland: 'dk'

PY - 1996

Y1 - 1996

M3 - Ph.d.-afhandling

BT - Systemøkologiske effekter af N-gødskning i rødgran

PB - Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole

CY - København

ER -

ID: 7714609