Kogende øl, kølig antibiotika og karpe a la zombie: Kunsten at spise sundt i et land uden skarpe skel mellem mad og medicin
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
Standard
Kogende øl, kølig antibiotika og karpe a la zombie : Kunsten at spise sundt i et land uden skarpe skel mellem mad og medicin. / Bunkenborg, Mikkel.
I: Kinabladet, Bind 64, 2014, s. 9-11.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
Harvard
Bunkenborg, M 2014, 'Kogende øl, kølig antibiotika og karpe a la zombie: Kunsten at spise sundt i et land uden skarpe skel mellem mad og medicin', Kinabladet, bind 64, s. 9-11.
APA
Bunkenborg, M. (2014). Kogende øl, kølig antibiotika og karpe a la zombie: Kunsten at spise sundt i et land uden skarpe skel mellem mad og medicin. Kinabladet, 64, 9-11.
Vancouver
Bunkenborg M. Kogende øl, kølig antibiotika og karpe a la zombie: Kunsten at spise sundt i et land uden skarpe skel mellem mad og medicin. Kinabladet. 2014;64:9-11.
Author
Bibtex
@article{40567d253f984321ba3b77711fb2fc13,
title = "Kogende {\o}l, k{\o}lig antibiotika og karpe a la zombie: Kunsten at spise sundt i et land uden skarpe skel mellem mad og medicin",
author = "Mikkel Bunkenborg",
year = "2014",
language = "Dansk",
volume = "64",
pages = "9--11",
journal = "Kinabladet",
issn = "1600-1273",
}
RIS
TY - JOUR
T1 - Kogende øl, kølig antibiotika og karpe a la zombie
T2 - Kunsten at spise sundt i et land uden skarpe skel mellem mad og medicin
AU - Bunkenborg, Mikkel
PY - 2014
Y1 - 2014
M3 - Tidsskriftartikel
VL - 64
SP - 9
EP - 11
JO - Kinabladet
JF - Kinabladet
SN - 1600-1273
ER -
ID: 129141074