Increase in organic consumption and dietary health: a dynamic approach
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
Dokumenter
- 2018 UK Proceedings UPDATED_PDF
Forlagets udgivne version, 1,54 MB, PDF-dokument
Originalsprog | Engelsk |
---|---|
Titel | International Food Marketing Research Symposium : Conference Proceedings |
Antal sider | 5 |
Publikationsdato | 2018 |
Sider | 28-32 |
Status | Udgivet - 2018 |
Begivenhed | International Food Marketing Research Symposium - Bournemouth, Storbritannien Varighed: 13 jun. 2018 → 14 jun. 2018 |
Konference
Konference | International Food Marketing Research Symposium |
---|---|
Land | Storbritannien |
By | Bournemouth |
Periode | 13/06/2018 → 14/06/2018 |
Links
- http://institutefpm.com/wp/proceedings/
Forlagets udgivne version
Antal downloads er baseret på statistik fra Google Scholar og www.ku.dk
Ingen data tilgængelig
ID: 214647884