Hvad koster det at producere svinekød: betydningen af forskelle i frugtbarhed, vækstevne og leveringsvægt
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Rådgivning
Standard
Hvad koster det at producere svinekød : betydningen af forskelle i frugtbarhed, vækstevne og leveringsvægt. / Pedersen, Dorthe Errebo .
Statens Jordbrugsøkonomiske Institut, 1983. 60 s. (Rapport fra Statens Jordbrugsøkonomiske Institut; Nr. 12).Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Rådgivning
Harvard
Pedersen, DE 1983, Hvad koster det at producere svinekød: betydningen af forskelle i frugtbarhed, vækstevne og leveringsvægt. Rapport fra Statens Jordbrugsøkonomiske Institut, nr. 12, Statens Jordbrugsøkonomiske Institut.
APA
Pedersen, D. E. (1983). Hvad koster det at producere svinekød: betydningen af forskelle i frugtbarhed, vækstevne og leveringsvægt. Statens Jordbrugsøkonomiske Institut. Rapport fra Statens Jordbrugsøkonomiske Institut Nr. 12
Vancouver
Pedersen DE. Hvad koster det at producere svinekød: betydningen af forskelle i frugtbarhed, vækstevne og leveringsvægt. Statens Jordbrugsøkonomiske Institut, 1983. 60 s. (Rapport fra Statens Jordbrugsøkonomiske Institut; Nr. 12).
Author
Bibtex
@book{bed066ea99dc430b99a24c3340b1e9be,
title = "Hvad koster det at producere svinek{\o}d: betydningen af forskelle i frugtbarhed, v{\ae}kstevne og leveringsv{\ae}gt",
author = "Pedersen, {Dorthe Errebo}",
year = "1983",
language = "Dansk",
series = "Rapport fra Statens Jordbrugs{\o}konomiske Institut",
number = "12",
publisher = "Statens Jordbrugs{\o}konomiske Institut",
}
RIS
TY - RPRT
T1 - Hvad koster det at producere svinekød
T2 - betydningen af forskelle i frugtbarhed, vækstevne og leveringsvægt
AU - Pedersen, Dorthe Errebo
PY - 1983
Y1 - 1983
M3 - Rapport
T3 - Rapport fra Statens Jordbrugsøkonomiske Institut
BT - Hvad koster det at producere svinekød
PB - Statens Jordbrugsøkonomiske Institut
ER -
ID: 249030222