Gastrofysik og smagshåndværk
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Bog › Forskning
Standard
Gastrofysik og smagshåndværk. / Sørensen, Simon Neistskov; Beck Brønnum, Louise; Christensen, Morten; Rymann, Eva; Schneider, Mikael; Mouritsen, Ole G.
Praxis, 2024. 456 s.Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Bog › Forskning
Harvard
Sørensen, SN, Beck Brønnum, L, Christensen, M, Rymann, E, Schneider, M & Mouritsen, OG 2024, Gastrofysik og smagshåndværk. Praxis.
APA
Sørensen, S. N., Beck Brønnum, L., Christensen, M., Rymann, E., Schneider, M., & Mouritsen, O. G. (2024). Gastrofysik og smagshåndværk. Praxis.
Vancouver
Sørensen SN, Beck Brønnum L, Christensen M, Rymann E, Schneider M, Mouritsen OG. Gastrofysik og smagshåndværk. Praxis, 2024. 456 s.
Author
Bibtex
@book{76b9ad3a509a4edfae6da2335c910f44,
title = "Gastrofysik og smagsh{\aa}ndv{\ae}rk",
author = "S{\o}rensen, {Simon Neistskov} and {Beck Br{\o}nnum}, Louise and Morten Christensen and Eva Rymann and Mikael Schneider and Mouritsen, {Ole G.}",
year = "2024",
language = "Dansk",
isbn = "9788729003922",
publisher = "Praxis",
}
RIS
TY - BOOK
T1 - Gastrofysik og smagshåndværk
AU - Sørensen, Simon Neistskov
AU - Beck Brønnum, Louise
AU - Christensen, Morten
AU - Rymann, Eva
AU - Schneider, Mikael
AU - Mouritsen, Ole G.
PY - 2024
Y1 - 2024
M3 - Bog
SN - 9788729003922
BT - Gastrofysik og smagshåndværk
PB - Praxis
ER -
ID: 383117706