Standard
Faktorer af betydning for kostvaner i den danske befolkning : den samfundsmæssige produktion, hverdagslivets organisering, mad og subjektivitet, hverdagens mad, mad i familien, den sunde mad, ernæringsoplysningens rolle. / Holm, L.
Menneskets ernæring : fra molekylærbiologi til sociologi. red. / A. Astrup; L. Garby; S. Stender. København : Handelshøjskolens Forlag, 1997. s. 184-196.
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
Harvard
Holm, L 1997, Faktorer af betydning for kostvaner i den danske befolkning: den samfundsmæssige produktion, hverdagslivets organisering, mad og subjektivitet, hverdagens mad, mad i familien, den sunde mad, ernæringsoplysningens rolle. i A Astrup, L Garby & S Stender (red), Menneskets ernæring : fra molekylærbiologi til sociologi. Handelshøjskolens Forlag, København, s. 184-196.
APA
Holm, L. (1997). Faktorer af betydning for kostvaner i den danske befolkning: den samfundsmæssige produktion, hverdagslivets organisering, mad og subjektivitet, hverdagens mad, mad i familien, den sunde mad, ernæringsoplysningens rolle. I A. Astrup, L. Garby, & S. Stender (red.), Menneskets ernæring : fra molekylærbiologi til sociologi (s. 184-196). Handelshøjskolens Forlag.
Vancouver
Holm L. Faktorer af betydning for kostvaner i den danske befolkning: den samfundsmæssige produktion, hverdagslivets organisering, mad og subjektivitet, hverdagens mad, mad i familien, den sunde mad, ernæringsoplysningens rolle. I Astrup A, Garby L, Stender S, red., Menneskets ernæring : fra molekylærbiologi til sociologi. København: Handelshøjskolens Forlag. 1997. s. 184-196
Author
Holm, L. / Faktorer af betydning for kostvaner i den danske befolkning : den samfundsmæssige produktion, hverdagslivets organisering, mad og subjektivitet, hverdagens mad, mad i familien, den sunde mad, ernæringsoplysningens rolle. Menneskets ernæring : fra molekylærbiologi til sociologi. red. / A. Astrup ; L. Garby ; S. Stender. København : Handelshøjskolens Forlag, 1997. s. 184-196
Bibtex
@inbook{7f6bc800a1b711ddb6ae000ea68e967b,
title = "Faktorer af betydning for kostvaner i den danske befolkning: den samfundsm{\ae}ssige produktion, hverdagslivets organisering, mad og subjektivitet, hverdagens mad, mad i familien, den sunde mad, ern{\ae}ringsoplysningens rolle",
author = "L. Holm",
note = "Ukendte organisationer '\'Forskningsinstitut for Human Ern{\ae}ring\''",
year = "1997",
language = "Dansk",
isbn = "87-16-11525-2",
pages = "184--196",
editor = "A. Astrup and L. Garby and S. Stender",
booktitle = "Menneskets ern{\ae}ring : fra molekyl{\ae}rbiologi til sociologi",
publisher = "Handelsh{\o}jskolens Forlag",
}
RIS
TY - CHAP
T1 - Faktorer af betydning for kostvaner i den danske befolkning
T2 - den samfundsmæssige produktion, hverdagslivets organisering, mad og subjektivitet, hverdagens mad, mad i familien, den sunde mad, ernæringsoplysningens rolle
AU - Holm, L.
N1 - Ukendte organisationer '\'Forskningsinstitut for Human Ernæring\''
PY - 1997
Y1 - 1997
M3 - Bidrag til bog/antologi
SN - 87-16-11525-2
SP - 184
EP - 196
BT - Menneskets ernæring : fra molekylærbiologi til sociologi
A2 - Astrup, A.
A2 - Garby, L.
A2 - Stender, S.
PB - Handelshøjskolens Forlag
CY - København
ER -