Ændringer i næringsindhold ved konservering, opbevaring og tilberedning
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Undervisning › fagfællebedømt
Standard
Ændringer i næringsindhold ved konservering, opbevaring og tilberedning. / Dragsted, Lars Ove.
Menneskets Ernæring. red. / Arne Astrup; Susanne Bügel; Jørn Dyerberg; Steen Stender. 4. udg. København : Munksgaard , 2015. s. 211-237.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Undervisning › fagfællebedømt
Harvard
Dragsted, LO 2015, Ændringer i næringsindhold ved konservering, opbevaring og tilberedning. i A Astrup, S Bügel, J Dyerberg & S Stender (red), Menneskets Ernæring. 4. udg, Munksgaard , København, s. 211-237.
APA
Dragsted, L. O. (2015). Ændringer i næringsindhold ved konservering, opbevaring og tilberedning. I A. Astrup, S. Bügel, J. Dyerberg, & S. Stender (red.), Menneskets Ernæring (4. udg., s. 211-237). Munksgaard .
Vancouver
Dragsted LO. Ændringer i næringsindhold ved konservering, opbevaring og tilberedning. I Astrup A, Bügel S, Dyerberg J, Stender S, red., Menneskets Ernæring. 4. udg. København: Munksgaard . 2015. s. 211-237
Author
Bibtex
@inbook{052aa91156f34766be7200334fe07514,
title = "{\AE}ndringer i n{\ae}ringsindhold ved konservering, opbevaring og tilberedning",
author = "Dragsted, {Lars Ove}",
note = "CURIS 2015 NEXS 396",
year = "2015",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-628-1376-2",
pages = "211--237",
editor = "Arne Astrup and Susanne B{\"u}gel and J{\o}rn Dyerberg and Steen Stender",
booktitle = "Menneskets Ern{\ae}ring",
publisher = "Munksgaard ",
address = "Danmark",
edition = "4.",
}
RIS
TY - CHAP
T1 - Ændringer i næringsindhold ved konservering, opbevaring og tilberedning
AU - Dragsted, Lars Ove
N1 - CURIS 2015 NEXS 396
PY - 2015
Y1 - 2015
M3 - Bidrag til bog/antologi
SN - 978-87-628-1376-2
SP - 211
EP - 237
BT - Menneskets Ernæring
A2 - Astrup, Arne
A2 - Bügel, Susanne
A2 - Dyerberg, Jørn
A2 - Stender, Steen
PB - Munksgaard
CY - København
ER -
ID: 149046774