Qian Li
Gæsteforsker
Food Analytics and Biotechnology
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
Flest downloads
-
38 downloadsUdgivet
Influence of growth medium and yeast species on the formation of γ-glutamyl peptides
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
-
23 downloadsUdgivet
Different source of commercial soy protein isolates: Structural, compositional, and physicochemical characteristics in relation to protein functionalities
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
-
10 downloadsUdgivet
Decolorization of porcine hemoglobin hydrolysates: The role of peptide characteristics and pH values
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 182566087
Flest downloads
-
38
downloads
Influence of growth medium and yeast species on the formation of γ-glutamyl peptides
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
23
downloads
Different source of commercial soy protein isolates: Structural, compositional, and physicochemical characteristics in relation to protein functionalities
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
10
downloads
Decolorization of porcine hemoglobin hydrolysates: The role of peptide characteristics and pH values
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet