Mikael Agerlin Petersen
Lektor
ORCID: 0000-0002-4106-7696
Primære forskningsområder
- Analyse af duftkomponenter
- Sensorisk analyse
- Human ernæring
Undervisnings- og vejledningsområder
Course responsible for følgende kurser:
- Fødevaregrundkursus (bachelorkursus)
- Råvarekvalitet (bachelorkursus)
- Aroma Components in Food (PhD kursus)
Vejledning af mere end 60 bachelor- og specialeprojekter
ID: 4234257
Flest downloads
-
2534
downloads
Continuous collection of volatiles produced by Streptomyces grown on oatmeal agar by headspace extraction and GC-MS
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1259
downloads
Aroma analysis and data handling in the evaluation of niche apple juices from 160 local danish apple cultivars
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
1122
downloads
Assessment of aroma of chocolate produced from two ghanaian cocoa fermentation types
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet